Laurus

In de artikelen Geheime deal rond Laurus en Jelgersma blok aan het been Laurus (in de krant van woensdag 26 september, respectievelijk pagina 17 en 21) staan onjuistheden. In beide artikelen staat dat Albada Jelgersma, commissaris bij supermarktconcern Laurus, 35 procent van de aandelen Laurus in handen heeft. Dat moet zijn: 34,3 procent. Verder is gemeld dat Laurus in 1997 de Vendex Food Group heeft overgenomen. Dat is onjuist. Het ging om de fusie tussen Unigro B.V. en De Boer Winkelbedrijven. In een van de artikelen wordt gesuggereerd dat C. van Zadelhoff persoonlijk betrokken is geweest bij de hertaxatie van een deel van het onroerend goed van Albada Jelgersma. Dat is onjuist. Ook de suggestie dat Van Zadelhoff een jacht bezit dat vaak naast het jacht van Albada Jelgersma ligt in Marbella is onjuist. Het jacht van Albada Jelgersma is nooit in Marbella geweest. Van Zadelhoff beschikt niet over een zeewaardig jacht.