Slangen en onzichtbare spinnen

Veel kinderen zagen deze vakantie enge dieren. Ze stuurden daarover brieven en tekeningen, zoals we vroegen bij de korte serie over Isabella's Enge Dieren, afgelopen zomer op de Kinderpagina.

Zo was er bijvoorbeeld Sarah Snoep. ,,We gingen met een ezeltje de bergen in, schrijft ze. ,,Ik dacht steeds dat ik een slamgzag, maar het was de hele tijd een stokje. Toen zag ik echt een slang. Maar toen geloofden mama en papa en m'n broertje het niet. Toen zei ik: het is echt een slang, kijk nou en ja hoor, het was echt een slang. Mijn broertje is gebeten door een doorzichtig spinnetje. Na een week kon je het nog zien.''

Sara en broertje Noah maakten tekeningen van de slang, het stokje en het doorzichtige spinnetje - vooral bij de laatste moet je goed kijken.

Ook kregen we een brief met tekening van Emma Bouvy (7, bijna 8) uit Amstelveen, die een slang had gezien die een babymuis te pakken had.