Selectie Films

La Stanza Del Figlio

Geluk van een als gegoed gewoon gepresenteerd gezin in de Italiaanse stad Ancona wordt verstoord door de dood van de zoon. De emoties die dat oproept worden zo kaal mogelijk richting publiek geduwd. Warme én kille film van Italiaanse regisseur Nanno Moretti won in Cannes de Gouden Palm en wordt wel een tearjerker voor denkende mensen genoemd. In 17 theaters.

En verder

Blackboards Amsterdam: Rialto. Eindhoven: Plaza Futura. Groningen: Poelestraat. Nijmegen: Lux; The Circle Amsterdam: Filmmuseum; The Goddess Of 1967 Den Bosch: Filmtheater Jeroen. Zwolle: Het Fraterhuis. Helmond: Filmhuis Helmond; Crouching Tiger, Hidden Dragon Nijmegen: Lux; Le Goût Des Autres Maastricht: Lumière; Memento In meer dan 8 theaters; Snatch Amersfoort: De Lieve Vrouw. Amsterdam: The Movies; Sous Le Sable Amsterdam: Cinecenter. Hilversum: Filmtheater Hilversum. Spy Kids Ned. versie in meer dan 28 theaters; Together Amsterdam: Cinecenter, The Movies. Arnhem: Filmhuis Arnhem. Groningen: Poelestraat. Tilburg: Cinecitta. Utrecht: Springhaver. Zevenaar: Filmhuis Zevenaar. Una Giornata Particolare Amsterdam: Bellevue Cinerama/Calypso. Yi Yi Amsterdam: Cinecenter. Groningen: Poelestraat. Nijmegen: Lux. Rotterdam: Lantaren/Venster.