Selectie Radio

OVT. In het eerste uur aandacht voor asfaltjeugd en losgeslagen meisjes die met Jan en alleman op stap gaan en na elf uur de introductie van de rock `n' roll in de jaren vijftig. Radio 1, 10.04-12.00u.

Opium. Gesprek met Jan Willem Loot, directeur van het Concertgebouworkest in Amsterdam. Radio

De andere wereld van zondagavond. O.a. een reportage over de leefgemeenschap Hobbitstee in Drenthe waar al meer dan dertig jaar mens- en milieuvriendelijk wordt gewoond en gewerkt. 747AM, 18.02-20.00u. 1, 19.04-20.00u.

Uit het nieuws. De 60-jarige oud-PSP-wethouder in Amsterdam Huib Riethof blikt onder andere terug op de rellen in de Nieuwbouwbuurt rondom de aanleg van de metro. Radio 1, 21.04-22.00u.

Damokles. Portret van Izaac H. die hoewel hij een moord op een vriend heeft bekend er nu, na vier jaar cel, van overtuigd is dat hij het niet heeft gedaan. De avond dat het gebeurde had hij veel drank en drugs genoten. Radio 1, 0.04-1.00u.

Nachtlicht. Gedichten en verhalen over overspel. Met Hans Dorrestijn die voorleest uit zijn boek Finale kwijting. Radio 1, 1.04-6.00u.