Selectie Radio

Kunststof. Gast is oud-lid Harry Muskee van de bluesgroep Cuby and the Blizzards. Onlangs werd hij 60 jaar. Een mooie aanleiding voor een tentoonstelling over de groep in het Drentse Grollo. Radio 1, 19.04-20.00u.

De avonden. Na het uitzicht van schilder Hans van der Horst in Kampen, het derde gesprek over letters met onder anderen hoofdredacteur van Vrij Nederland Xandra Schutte. In het tweede uur improvisaties van pianist Guus Jansen en bassist Bert van de Brink. Verder vertelt schilder Stijn Peters over zijn oeuvre dat verwant lijkt met het werk van Pieter Bruegel de Oude. 747AM, 22.02-24.00u.

Nachtvluchten. Eerder uitgezonden afleveringen van Andersdenkenden met Judith Herzberg en Maarten `t Hart; een gesprek met Herman Wijffels van de Sociaal-Economische Raad; een portret van neuroloog dr. J.H. van de Berg en tot slot een uitzending van MadiwodoVPRO over maandverband en tampons. Radio 1, 3.04-7.00u.