Doelman Timmer naar Feyenoord, blessure Cruz

Doelman Henk Timmer van AZ speelt dit seizoen op huurbasis bij Feyenoord. Clubs en speler kwamen gistermiddag tot een akkoord. De 29-jarige Timmer traint vandaag voor het eerst mee in De Kuip. AZ nam de keeper vorig jaar zomer over van FC Zwolle. Feyenoord haalde Timmer nadat de transfer van John Karelse van Newcastle United niet doorging wegens de financiën. De Rotterdammers hadden haast met het aantrekken van een doelman, omdat de UEFA vanochtend de lijst moest binnen hebben met welke spelers ze meedoen aan de Champions League. Ajax kan een half jaar niet beschikken over Daniel Cruz. De middenvelder brak gisteren op de training zijn linkerenkel. Bij een duel om de bal kwam de Colombiaan verkeerd terecht. De verwachting is dat hij zes maanden is uitgeschakeld. In de loop van volgende week wordt Cruz geopereerd.