WILLEM II

Stadion: Willem II-stadion (14.700), Tilburg

Voorzitter: J. Vullings

Trainer-coach: H. Westerho

Officiële website: www.willem-ii.nl

DOEL

Christophe Martin (Bel) en Geert De Vlieger (Bel).

VERDEDIGING

Kew Jaliens, Frank van Kouwen, Joris Mathijsen, Geoffrey Prommayon (Tha), Guy Veldeman (Bel) en Raymond Victoria.

MIDDENVELD

Hendrik van Beelen, Tom Caluwé (Bel), Chris Janssens (Bel) Denny Landzaat, Youssef Mariana (Mar), Danny Mathijssen, Marcel Meeuwis, Jos van Nieuwstadt, Tarik Sektioui (Mar), Dmitri Shoukov (Rus) en Wout van Steenveldt.

AANVAL

Yassine Abdellaoui (Mar), Mariano Bombarda (Arg), Jattoo Ceesay (Gam), Richard van der Heijden en Ousmane Sanou (Bui).

Nieuw: Van Beelen (FC Utrecht), Janssens (SK Lokeren), Van Kouwen (eigen jeugd), Martin (RAEC Mons), Mathijssen (eigen jeugd) en Meeuwis (eigen jeugd). Vertrokken: Arts (FC Utrecht), Van Fessem (Uitesse), Gentile (gestopt), Hendriks (Eindhoven), Hill (Hansa Rostock), Prommayon (onbekend), Schulp (De Graafschap) en Valk (AGOVV).