Selectie Radio

Digitale kunst. Onder anderen een gesprek van literair journalist Jan-Hendrik Bakker (onlangs gepromoveerd op een onderzoek naar literaire verbeelding) met onderzoekster Carolien van den Bos over de ontwikkelingen van de digitale literatuur. 747AM, 15.02-16.00u.

Weekendcafé. Gasten zijn acteur Frans van Deursen en Tweede-Kamerlid voor het CDA Joop Atsma. Deze laatste vertelt over het cultuurbeleid en -plannen van zijn partij. Radio 2, 16.02-18.00u.

Opium. Gesprek met de 48-jarige presentator, schrijver, muzikant, columnist Theodor Holman. Radio 1, 19.04-20.00u.

Easy listening. Thema-uitzending met liedjes waarin zon, zomer en zee voorkomen. Onder andere met Mediterranee van Corrie Brokken, The other side of the sun van Janis Ian, Beyond the sea van George Benson, Brigitte Bardot en Sacha Distel met Le soleil de ma vie en Nat King Cole met The sand and the sea. Radio 2, 23.02-1.00u.

Šimek 's nachts. Herhaling van het gesprek uit januari waarin Jenny Arean het gesprek betiteld als `schijtinterview'. Zij praat onder meer ook over optimisme, idealisme en haar jaren met Ischa Meijer. Radio 1, 0.04-1.00u.