Hit voor Brood

De postuum uitgebrachte single My Way, door Herman Brood in 1999 opgenomen, is deze week op nummer vier binnengekomen in de Megatop 100. De kans is groot dat het succes van My Way dat van Saturday Night, Broods grootste hit, zal overtreffen.

My Way, eerder opgenomen door onder meer Frank Sinatra en Sid Vicious, werd door Brood opgenomen tijdens de sessies voor zijn cd Back On The Corner. De zanger zou dermate emotioneel zijn geweest over de opnames dat besloten werd het nummer niet op de cd te zetten. Platenmaatschappij BMG heeft nu besloten My Way op veler verzoek wel uit te brengen. De platenmaatschappij heeft laten weten dat de opbrengst van de single deels ten goede zal komen aan de nabestaanden. De andere platen die Herman Brood heeft gemaakt worden inmiddels eveneens goed verkocht. De dichtbundel Zoon van alle moeders is door uitgeverij Bezige Bij opnieuw uitgebracht.