Selectie Radio

Radio Urbania. In deze uitzending vertelt oud-correspondent in Frankrijk en nieuwslezer van het NOS-journaal Philip Freriks over Parijs als mekka voor Amerikaanse jazzmusici en het Utrecht van zijn jeugd. Met muziek van o.a. Serge Gainsbourg en Fernand Huard. 747AM, 18.30-19.10u.

Kunststof. Het Tweede-Kamerlid voor de VVD Atzo Nicolaï praat over de verdeling van geld voor het culturele veld en de Haagse cultuurpolitiek. Radio 1, 19.04-20.00u.

De avonden. Na het uitzicht van schilder en docent Anneke Goldsteen in Zwolle een gesprek over letters met de kunstenaars Paul Kempers, P.J. Roggeband, Dick Tuinder en Wim Conradi. Verder de cd Naar tevredenheid waar Nederlandse gedichten van o.a. Menno Wigman en Erik Lindner op muziek zijn gezet en een gesprek met kunstenares Anne-Marie van Kerckhove over computerkunst, installaties en performances. Tot slot de weeksluiting van Heere Heeresma. 747AM, 22.02-24.00u.