Selectie Radio

Kunststof. Gesprek met de nieuwe directeur van het Nederlands Architectuur Instituut in Rotterdam, Aaron Betsky. In zijn jonge jaren vertrok hij naar Amerika. Radio 1, 19.04-20.00u.

De avonden. Na tienen behandelen Paul Kempers, P.J. Roggeband en Dick Tuinder wervelende letters met als onderwerp `Wartaal'. In het tweede uur een gesprek met Hans van Koolwijk die muziekmachines maakt waarvoor hij zelf de muziek componeert. Zijn apparaten zijn geluidssculpturen en hij noemt zich beeldhouwer van geluid. Heere Heeresma sluit de week. 747AM, 22.02-24.00u.

Nachtvluchten. In deze herhalingsuitzending met opmerkelijke programma's aandacht voor het boek Een man die slaapt van George Perec; schrijver en antropoloog Gerrit Jan Zwier; een portret van beeldhouwster, mode-tekenares en mode-redactrice Constance Wibaut en een reportage over een Samburu-krijger in Kenia. Radio 1, 3.02-7.00u.