MTV-kijkers: `Praise You' beste videoclip ooit

Praise You van Fatboy Slim is door de Britse MTV-kijkers gekozen tot beste videoclip aller tijden. Op de tweede plaats is Thriller van Michael Jackson gekomen. De uitverkiezing via internet werd gehouden ter gelegenheid van het 20-jarig bestaan van MTV.

Praise You werd in 1999 geregisseerd door Spike Jonze, die naast vele andere videoclips ook de speelfilm Being John Malkovich maakte. De clip bestaat uit beelden van een amateuristische dansgroep die optreedt voor een rij wachtenden bij een bioscoop in een Amerikaanse shopping mall. Thriller uit 1983, geregisseerd door John Landis, is mede door de special effects een van de duurste clips uit de geschiedenis enheeft de lengte van een korte speelfilm. Op de derde plaats van de Britse top tien van beste videoclips aller tijden staat The Real Slim Shady van de Amerikaanse rapper Eminem, gevolgd door Madonna's Ray Of Light. Op de tiende plaats staat Bohemian Rhapsody van de Britse groep Queen uit 1975.