Pas verschenen

Tiziano Terzani: Vliegen zonder vleugels (Un indovino mi disse).

Vert. Theo Dautzenberg,

Maarten Muntinga, 462 blz. ƒ16,-

Als Rainbow Pocket verschenen boek met een persoonlijk reisverslag van Terzani, redacteur van Der Spiegel. Op advies van een waarzegger besluit hij in 1993 niet te gaan vliegen, maar per trein en bus door Zuid-Oost Azië te reizen. Hiermee redt hij zijn leven, de helikopter met aan boord zijn plaatsvervanger stort neer. Verder verschenen als Rainbow Pocket: Ronald Naar: Dwars door Groenland (199 blz) en Barbara Noske: Al liftend (237 blz). Drie bundels met verzamelde reisverhalen: Bad Trips: De ergste reisverhalen, samenstelling Marre van Dantzig (234 blz). Willeke Barens vertaalde De mooiste treinreizen van de wereld (329 blz) en Vrouwen op reis (`Without a Guide', 284 blz) in een vertaling van Pieter Janssens. De pockets kosten ƒ16,-