Verstopt monstertje gevonden

WE HADDEN EEN Pokémon-monstertje van nu verstopt tussen de middeleeuwse monsters van de schilder Jeroen Bosch, op de Kinderpagina twee weken geleden. Met de vraag aan jullie erbij om het verdwaalde Pokémon-monstertje op te sporen. Dat is gelukt. Meer dan honderd kaarten kregen we, met daarop de afbeelding van Pinsir, zoals de gevaarlijk uitziende Pokémon heet. Iedereen had het goed! Maar slechts 1 (een) van al die goede inzendingen komt in aanmerking voor de prijs, het boek van griezelschrijver Paul van Loon over griezelschilder Jeroen Bosch (De Andere Werkelijkheid van Jeroen Bosch). De chef van de kunstredactie trok 1 kaartje uit de stapel, en wel die van: Jaeike Welmoed Faber uit het Friese Allingawier, Zij krijgt het boek toegestuurd. Alle inzenders bedankt!