De anti-verveel bijlage

Binnenkort begint de grote zomervakantie. Geen huiswerk meer, lekker lang uitslapen en de rest van de dag lekker doen wat je wilt. Gek genoeg verveel je je soms ook kapot in de zomervakantie.

Sommige kinderen willen na een week of drie zelfs wel weer naar school. Het leek deze krant daarom een goed idee een anti-verveelbijlage voor kinderen te maken. Hij zit aanstaande donderdag bij de krant en heet: De grote vakantie. Er staan allerlei doe-dingen in en voorop staat een spel. Eigenlijk is die Profiel-bijlage zelf dus al een goed anti-verveelmiddel. De bijlage gaat trouwens niet alleen maar over verveling, want dat zou een beetje saai zijn. Je kan ook lezen over verliefd zijn op vakantie, wat je moet doen tegen plop-oren in het vliegtuig en hoe raar ouders soms zijn. Zorg dus dat je donderdag die bijlage te pakken krijgt voor je vader of moeder ermee van door gaat.