Selectie Radio

Kunststof. Campagneleider van Leefbaar Nederland Kay van de Linde praat over zijn poging de partij aan tien zetels te helpen. Radio 1, 19.04-20.00u.

De avonden. Na het uitzicht van striptekenaar Rene Windig in Amsterdam een gesprek met de letterkundige Hans van de Waarsenburg over zijn nooit gepubliceerde roman De Vrienden. Na elven muziek en een geluid uit het archief. 747AM, 22.02-24.00u.

Partyworld. Reportage over het Eldorado van de bedrijfsfeestjes, Claus Partyworld in Hoofddorp, waar `food, fun & fantasy' het motto is. Met o.a. gasten, medewerkers en directeur Claus die zijn bedrijf naar het Disney-model vormde. Radio 1, 0.04-0.45u.

MaDiWoDoVPRO. Geluksprofessor R. Veenhoven en cursusleider `positief denken' Tijn Touber praten over hoe de mens geluk vindt en of dat kan door niets te doen. Morgen, 747AM, 11.02-12.00u.