Bonink nieuwe drummer Bløf

Norman Bonink wordt de nieuwe drummer van de Zeeuwse popgroep Bløf. De 37-jarige Nijmegenaar verlaat na elf jaar de begeleidende band van Frank Boeijen.

Bonink neemt bij Bløf de plaats in van Chris Götte, die op 17 maart jongstleden om het leven kwam door een motorongeluk. De nieuwe drummer gaat voorlopig vooral repeteren met zanger Pascal Jakobsen, gitarist Peter Slager en toetsenist Bas Kennis. Dat leidt in elk geval tot een nieuwe cd van Bløf die in het begin van 2002 moet uitkomen. Als Bonink past in Bløf, gaat de band in het najaar weer optreden. Deze weekkomt ter nagedachtenis van Chris Götte de cd Oog in oog, live in Ahoy uit. Het is de registratie van het concert dat Bløf op 15 januari gaf in de Rotterdamse muziekhal. De opbrengst van de cd gaat naar Britse hulporganisatie War Child.