Selectie Radio

Kunststof. Gesprek met schrijver en columnist Martin Bril over zijn roman Eveline. In de wekelijkse `Quiz van Chris' zijn Jacqueline Blom en Steven van Watermeulen te gast, die genomineerd zijn voor de VSCD-toneelprijzen die vanavond worden uitgereikt. Radio 1, 19.00-20.00u.

Supplement. Gastredacteur Laurens van der Heijden reisde in gezelschap van een aantal Afropop-adepten door het zuiden van Madagascar en maakte hier een muzikaal verslag van. Aandacht voor traditionele instrumenten als de kabosy en valiha, interviews met lokale muzikanten en heel veel muziek. Radio 4, 20.02-24.00u.

De avonden. De tweede aflevering van de serie over schrijver, dichter en voordrachtskunstenaar Johnny van Doorn, het eerste deel van de radioreis van Harry `Cuby and the Blizzards' Muskee door de VS en telefoongekte in `De gebroeders van Es in gesprek'. 747 AM, 22.02-24.00u.