Cd Janet Jackson verboden

All for you, de meest recente cd van zangeres Janet Jackson mag niet worden verkocht in Singapore, zolang het nummer `Would You Mind' er op staat. Het nummer bevat songteksten als `I just wanna touch you, tease you, lick you, please you, love you, make love to you', die door de overheid van Singapore als schadelijk voor de bevolking worden gezien.

De distributeur van de cd, EMI Singapore, probeert al sinds april tevergeefs Jacksons manager over te halen het gewraakte nummer te verwijderen. Jacksons cd The Velvet Rope (1997) werd in Singapore eveneens verboden, omdat er op zou worden gerefereerd aan mishandeling binnen het gezin en homoseksualiteit. Nadat dit nummer was verwijderd mocht de cd in Singapore verschijnen. Jaarlijks worden er in Singapore twintig cd's verboden.