Kritiek Winter op Co Adriaanse in tv-programma

Aron Winter heeft zich voor het eerst uitgesproken over zijn positie bij Ajax en zijn relatie met trainer Co Adriaanse. De voormalig international leverde gisteren op de Amsterdamse zender AT5 scherpe kritiek op de Ajax-coach. Winter vindt de wijze waarop Adriaanse met hem is omgegaan ,,schandalig''. De trainer zette hem en collega-routinier Richard Witschge afgelopen seizoen naast het elftal. Witschge haalde eerder zijn gram in Sportweek, waarin hij verklaarde dat Adriaanse `in de stront kon zakken'. Voor Winter was de verwijdering uit de selectie voor het duel tegen Feyenoord de spreekwoordelijke druppel. Het meest gepikeerd was Winter over het feit dat hij via de pers moest horen dat zijn rol bij Ajax was uitgespeeld. Beide spelers willen verder bij Ajax, maar niet onder Adriaanse.