Selectie Radio

Kunststof. Onder anderen directeur radio bij de VPRO, Arend Jan Heerma Van Voss, over het 75-jarige bestaan van zijn omroep. Radio 1, 19.04-20.00u.

De avonden. Na het uitzicht van opera-regisseuse Corina van Eijk, besprekingen van het boek De Ontlading (Rupert Thomson) en de film Almost Famous. In het tweede uur o.a. een gesprek met beeldhouwer Hans van de Ban. 747AM, 22.02-24.00u.

EBU Jazz Live. Live registratie uit het Bimhuis van de groep Nueva Manteca o.l.v. Jan Laurens Hartong met diverse gastmuzikanten. Radio 4, 22.30-24.00u.

Tussen het Hollandse laagland en de Chileense Andes. Slot van een tweeluik over Chili portretteert Noemi Baeza die als vluchtelinge in Nederland woonde en nu in de sloppenwijken van Santiago met kinderen radioprogramma's maakt. Radio 1, 0.04-0.45u.