Selectie Radio

Kunststof. Gast is documentairemaker Thom Verheul die vorig jaar het omstreden tweeluik Verborgen moeders, zwanger na incest maakte. Gisteravond was het eerste deel van zijn tweeluik over oud-Philipstopman Cor Boonstra te zien. Radio 1, 19.04-20.00u.

De avonden. Literair variété en na elven adjunct-hoofdredacteur van de Volkskrant Frank Kalshoven over het `economisch benul' van politici. Na half twaalf popmuziek uit Angola met Caraïbische invloeden. 747AM, 22.02-24.00u.

Het kinderbewijs. Over het invoeren van een kinderbewijs . In Nederland moet je bijna voor alles een diploma halen behalve voor het krijgen van kinderen. Radio 1, 0.04-0.45u.

Grensverkeer. Muziekkeus van bassist, componist en leider van Fra Fra Sound, Vincent Henar. Al ruim 20 jaar maakt hij vernieuwende Caraïbische jazz. Radio 1 & 2 en 747 AM, 1.00-4.00u.