Selectie Radio

Kunststof. Gast is regisseur en chef van Studio Sport Martijn Lindenberg, die in 1984 een Emmy-award won voor zijn registratie van het wielrennen op de Olympische Spelen van dat jaar. Radio 1, 19.04-20.00u.

De avonden. Na het uitzicht van oud-predikant Theo Rutgers in Diever (Dr.) een gesprek met de hoofdredacteur van Penthouse Peter Yeh. Kwart voor elf aandacht voor architectuur en na elven Dirk Mulder, directeur van het Herinneringscentrum van Kamp Westerbork. Tot slot vertaalt Jan Rot Yesterday van The Beatles. 747AM, 22.02024.00u.

Shut the fuck up and live together. Reportage over de terugkeer van moslimbewoners in het Servische dorp Luka. De huizen, een school en het dorpshuis zijn indertijd opgeblazen en in brand gestoken. De moslims moeten hun dorp vanaf de grond opbouwen maar zelfs het gereedschap daarvoor ontbreekt. Radio 1, 0.02-0.45u.