Selectie Radio

Club lek. O.a. om kwart voor elf een overzicht van wat er op de eindexamens goed en mis is gegaan. Ook examenherinneringen van bekende Nederlanders. Radio 3, 22.06-1.02u.

De avonden. Na het uitzicht van boekenkoopman Steven Sterk in het Friese De Veenhoop en een verhaal van Arnon Grunberg een gesprek met vertaler Rokus Hofstede en schrijver Frans Thomése over het boek Roemloze levens van de Franse schrijver Pierre Michon. In het tweede uur de Engelse dichteres Lavinia Greenlaw en opnamen van de band Knife in the Water. 747AM, 22.02-24.00u.

Knetterende letteren. Gesprek over de bloemlezing Spiegel van de Russische poëzie, met samensteller Willem Weststeijn en vertaler Arthur Langeveld. Ook Leon Gommers over zijn middeleeuwse vertelling Schiethak en Lommelhaas en schrijver Jan van Aken over zijn boek De valse dageraad. Morgen, 747AM, 14.30-16.00u.