Selectie Radio

Kunststof. Onder meer een gesprek mert de fotografe Bertien van Manen over haar boek en tentoonstelling met foto's uit China. Radio 1, 19.02-20.00u.

De avonden. Literair variété en na elven een gesprek met de schrijfster Floor Haakman over haar roman Oneetbaar brood, die het schemergebied tussen fantasie en werkelijkheid belicht. Tot slot het tweede deel over de sixties soul in Angola. 747AM, 22.02-24.00u.

Spionnen! Over de verbeelding van spionnen in het populaire genre van de spionage-literatuur. Van kinderboeken tot geheim agent 007 James Bond en spionage-poëzie tot de ingewikkelde en geraffineerde plots van John le Carré. Radio 1, 0.04-0.45u.

MaDiWoDoVPRO. In deze uitzending over zintuigen wordt onder meer wijn gesproefd met wijnproducent Helmer Otterman en schrijver Nicolaas Klei. Morgen, 747AM, 11.02-12.00u.