Selectie Radio

Kunststof. Gast is Micky Hoogendijk die met haar rol als Cleo in GTST en haar betrokkenheid bij Supper Club en More zo'n beetje het boegbeeld van het nieuwe uitgaan in Nederland geworden. Radio 1, 19.04-20.00u.

De avonden. Na het uitzicht van componist Louis Andriessen in Amsterdam een reportage over de anti-kernafvaldemonstraties van de actiegroep `Onkruit vergaat niet'. Na elf uur singer/songwriter Ian Matthews en Jan Rot die een Nederlandse vertaling geeft van God Only Knows van de Beach Boys. 747AM, 22.02-24.00u.

Sterven van de pijn. Over de huidige praktijk van het bestrijden van pijn bij terminale patiënten en de dilemma's waar artsen, familie en patiënten mee te maken krijgen. Uit onderzoek zou zijn gebleken dat 20 procent van alle doden in Nederland te wijten is aan het tegengaan van pijn bij een medische behandeling. Radio 1, 0.04-0.45u.