Selectie Radio

Kunststof. Cabaretier en tv-maker Rob Kamphues praat over zijn werk en zijn programma De 8 plagen. Hij werd bekend door het cabaretpanel in Kopspijkers. Radio 1, 19.02-18.00u.

De avonden. Na het uitzicht van architect Rein Hofstra in het Friese Grou o.a. recensies van het debuut 't Is zo weer nacht van Joyce Roodnat en de cd I love Serge met muziek van de Franse zanger Serge Gainsbourg. Verder dichter Wijnand Steemers over Johan Haak die in de jaren 20 bekend werd door zijn sprookjesachtige houtsnedes. 747AM, 22.02-24.00u.

Australië alaaf. Over de carnavalsgroep The Limburger Kangaroos uit Melbourne die in 1957 door immigranten werd opgericht. Afgelopen maart vierden de Kangaroos hun 4 maal elfjarig jubileum. Hoe lang nog? De leden vergrijzen en hun kinderen hebben geen interesse. Radio 1, 0.04-0.45u.