Selectie Radio

Kunststof. Gesprek met Jan Heemskerk jr, hoofdredacteur van het glossy mannenblad FHM (For Him Magazine). Zanger Bennie Jolink sluit de uitzending. Radio 1, 19.02-18.00u.

De avonden. Literair variété en na elven een gesprek met islamoloog Hans Jansen over zijn boek Het nut van God, waarin hij stelt dat religie een nuttige en onmisbare rol in de samenleving vervult. 747AM, 22.02-24.00u.

Van de Orde Baru en veranderingen in het nieuwe Indonesië. Reportage over Ben Arps die overdag hoogleraar Javaanse taal- en letterkunde is en 's avonds dalang. De dalang dirigeert een orkest, dansers en de poppen. Radio 1, 0.02-0.45u.

MaDiWoDoVPRO. Over vraag of de liefde in verschillende landen anders wordt beleefd. Ook onderzoeker Maarten Reesink over de tv-serie All you need is love. Morgen, 747AM, 11.02-12.00u.