Selectie Radio

Kunststof. Gesprek met de hoofdredacteur Xandra Schutte van Vrij Nederland dat binnenkort met een nieuw uiterlijk verschijnt. Cabaretier Hans Dorrestijn verzorgt de laatste drie minuten van de uitzending. Radio 1, 19.02-20.00u.

De avonden. Na het uitzicht van sportjournalist Ben de Graaf in Haarlem een retrospectief over MC5, een opruiende rioolrockgroep uit de jaren zestig in Detroit. In het tweede uur een gesprek over `blues spots' met Jaap Timmer, bestuurslid van TT-Assen en motorsportcommentator. Tegen middernacht vertaalt Jan Rot Send in the clowns van Frank Sinatra. 747AM, 22.02-24.00u.

Traditionele geneeswijze. Reportage over aids in Afrika, een van de grootste problemen van deze tijd. Afrikanen mogen nu goedkoop aids-remmers produceren van de farmaceutische industrie maar er blijken goedkopere methodes: de traditionele geneeswijze. Radio 1, 0.04-0.45u.