Selectie Radio

Kunststof. Gesprek met de directeur van het Bonnefantenmuseum in Maastricht, Alexander van Grevenstein, en aandacht voor de opening van de tentoonstelling Future Body in het Museon in Den Haag. Thema: de grens tussen mens en robot. Radio 1, 19.04-20.00u.

De avonden. Literair variété met verhalen van Thomas Verbogt, Louis Lehmann en A.L. Snijders. Na elven een gesprek met schrijfster Marijke Libert over haar debuutroman Sterk water, waarin vier huizen een verhaal vertellen. 747AM, 22.02-24.00u.

Levenslang boze dromen. Vandaag over de werking van nachtmerries en onderzoek in een centrum voor slaap- en waakstoornissen. Radio 1, 00.4-0.45u.

MaDiWoDoVPRO. In een reeks over slaap vandaag over het ideale bed, het hoofdkussen, de strijd tegen het snurken en het waterbed. Morgen, 747AM, 11.02-12.00u.