Selectie Radio

Koninginnedagconcert. Herhaling van het zaterdag op tv uitgezonden concert in het Paleis Noordeinde met o.a. Liesbeth List, Herman van Veen en Jasperina de Jong. Radio 2, 19.02-20.00u.

De avonden. Onder meer na het uitzicht van televisiejournalist Joop van Zijl in Hilversum een lezing van de filosoof Paul Cliteur over monarchie en bureaucratie versus democratie. 747AM, 22.02-24.00u.

De ochtenden. Gesprek met ecologe Marieke van Katwijk die onderzoek verricht naar de herintroductie van het zeegras in de Waddenzee. Zeegras werpt drempels op die bescherming bieden aan krabbetjes en jonge visjes. Morgen, Radio 1, 11.04-12.00u.

Faros. Hoogleraar plantenfysiologie Michel Haring vertelt waarom hij niets ziet in het biotechnologiedebat van de commissie-Terlouw. Morgen, 747AM, 13.30-14.00u.