Selectie Radio

Kunststof. Oud-voorlichter Dig Istha, die samen met Charles Huijskens Het Mediahandboek schreef, praat over één van de regels in het boek: Lieg nooit. Ook staatssecretaris van cultuur, Rick van der Ploeg, over de mediagebeurtenissen van de afgelopen week. Radio 1, 19.04-20.00u.

De avonden. Na het uitzicht van documentairemaker Pieter Fleury in Monnickendam, recensies van World Press Photo 2001, De mensheid zij geprezen van Arnon Grunberg en de tentoonstelling Uitnodigend interieur. Na elven een gesprek met Feico Hoekstra, conservator van het Museum Henriëtte Polak in Zutphen. Heere Heeresma sluit de week. 747AM, 22.02-24.00u.

De laatste IJsselmeervissers. Reportage over de IJsselmeervissers in Friesland wier perspectieven door overbevissing, lage prijzen en vangstbeperkingen weinig positief zijn. Radio 1, 0.02-0.45u.