Lintjesregen 2001

FLEVOLAND

Almere

Ridder ON: P.L.P. Flapper; Lid ON: A.A. van Oort; mw. B.K. van Dam; R.A. Husmann;

Dronten

Ridder ON: C.P.D. Weevers, o.a. adviseur van het Programma Uitzending Managers (PUM), Swifterbant; Lid ON: C.W. van Dijke, Biddinghuizen; G.J. van Tilburg, Biddinghuizen; H.J.W. Ruiter, lid, oud-bestuurslid van de Algemene Sportvereniging Dronten, afdeling Korfbal; J.R.H. Schraa; mw. C. van Dijk-de Swarte, Biddinghuizen; mw. M.J. Groeneweg-Brouwer, Biddinghuizen; mw. W.A. van de Water-van Oort, Swifterbant; T.B. Smeijer; W.P.G. Smithuis, Swifterbant;

Lelystad

Ridder ON: A. de Jong; ir. B.A. ten Hag; mw. drs. E.M.M. van Hulten- Delfgaauw; Lid ON: H. Nieswaag; H.A. Petiet; mw. A.M.D. Bolhuis- Groeneveld;

Noordoostpolder

Lid ON: A. Mintjes, Emmeloord; B. Ippel, Emmeloord; F. Bakker, Ens; ir. R. Steensma, Emmeloord; mw. H. de Boer-van der Vegt, Emmeloord; mw. H. Keukenmeester-van Hartskamp, organist van de Nederlandse Hervormde Kerk, Creil; R. Winter, Marknesse;

Urk

Ridder ON: J.A. Brouwer; Lid ON: H. de Boer; mw. B.H. Loosman- Koffeman; mw. W.J. Snoek-Kramer;

Zeewolde

Ridder ON: H.F. Boersma, bestuurslid bij de Koninklijke Nederlandse Bond tot het Redden van Drenkelingen, district Noord-Nederland, tevens bondsbestuurslid van deze Bond; Lid ON: A.H.M. Rennen; mw. J.J. Beekhuis-van der Schalie.