Lintjesregen 2001

MIDDEN-LIMBURG

Ambt Montfort

Lid ON: H.H. Hoogtanders, secretaris/voorzitter van de Voetbalvereniging Sport Na Arbeid, Montfort; J.L. Bakkes, Posterholt; L.P.C. Rutjens, Sint Odiliënberg;

Echt

Ridder ON: mw. M.F.P. Jansen-Hermans; Lid ON: H.J. Maessen; J.L.A. Theelen; J.M. Geraads; J.M.G. Backes; W.B.M. Hoeijmakers;

Haelen

Lid ON: J.J.S. Bongaerts, Nunhem; M.J.M. Janssen, Horn; mw. M.A.M. Geujen-Ickenroth, mantelzorgster;

Heel

Lid ON: G.C. Schreurs, Beegden; H.M.J. Habes; J.A.J.M. Crijns; J.M.M. Kessels, Beegden; mw. A.M.N. van Gennep-Maussen, Beegden;

Heythuysen

Ridder ON: A.H. van der Pol; Lid ON: A.H. Hermanussen; G.A.H. Wijen, Kelpen-Oler; G.G. Jeurninck, Kelpen-Oler; G.J. Janssen, Baexem; H.J.H. Mulders; J.H.A. Dekkers, voorzitter van de Voetbalvereniging RKVB, Baexem; L.M.J. Scheepers, lid van het dagelijks bestuur van de Voetbalvereniging R.K.V.V.K.O.C., Kelpen-Oler; M.L.N. Stultiens; mw. H.J.P. Kuijpers-Verkoulen, vrijwilligster bij De Zonnebloem, afdeling Heythuysen; mw. T.M.G.M. van Heugten, Kelpen-Oler; P.M. Geuijen, Baexem;

Hunsel

Ridder ON: B.F.A. Cox, Ittervoort; Lid ON: J.P.H. Kuijpers, Neeritter; J.T. Nevels, Haler; mw. E.M. Ramakers-Kuijpers, Neeritter; mw. M.G.M. Deckers-Strous, vrijwilligster, Haler; mw. T.J.J. Grispen- Wilbers, Ittervoort;

Maasbracht

Ridder ON: mw. G.M. Schepers, Linne; Lid ON: C.H.J.H. Korste, bestuurslid Katholiek Sociaal Cultureel Centrum voor de Rijn- en Binnenvaart; G.G.A. Mestrom; H.J. Verhees, secretaris van het Gehandicapten Platform Maasbracht, Linne; J.C. van Bommel, bestuurslid van de Voetbalvereniging R.K.V.V. Maasbracht; J.G.M. Mestrom, bestuurslid van de Voetbalvereniging Brachterbeek; J.M. Aben, o.a. bestuurslid van de E.H.B.O.-vereniging, afdeling Linne, Linne; mw. C.J.M. Kilkens-Stams, bestuurslid van het Kindervakantiewerk, Stevensweert; mw. M.A. Creemers-Romeijnders; mw. M.L.G. Bogie-Gerrits, Ohé en Laak; T.A.S. Caris; W.T.J. Smeets, Linne;

Nederweert

Ridder ON, met de zwaarden: kolonel A.J.H. van Loon, van het wapen der artillerie, op grond van de totaliteit van verdiensten op defensieterrein;

Roerdalen

Lid ON: W.J.M. Ermers, Melick;

Roermond

Lid ON: G.A.P. de Koning, Herten; G.J.H. Smeets; G.W. Cox; mw. C.C.P. Niessen-Creemers; mw. H.R.M. van Laer-Kuijpers; mw. M.T.C. Seuntjens- Panken, bestuurslid van de Stichting Ziekenzorg St. Liduina te Maasniel, tevens bestuurslid van de Stichting Trefcentrum Open Haard; P.B.L.G. Fonsaer;

Thorn

Ridder ON: drs. H.P.C.M. Parren; drs. W.N.J. van Erven; Lid ON: mw. H.M.E. van Erve-Preijde;

Weert

Ridder ON: G.L. Neijnens; J. Hendrikx; Lid ON: A.J.M. Tonino; H. Piek; H.A.J. Nefkens; J. Zentjens; J.A.M. de Groot; J.J. Princen; J.L. Smeets; M.J.J. Henkens; mw. A.C. Stals-Winters; mw. H.C.P. Schreurs- Kunnen, bestuurslid van de Limburgse Vrouwenbeweging, afdeling Stramproy, Stramproy; P.C.J. Boots; P.J. Kneepkens; T.C. van de Sande, voorzitter van de ouderenafdeling in het Verpleeghuis St. Martinus; W.J. Vanlier.