Lintjesregen 2001

ZUIDOOST-NOORD-BRABANT

Asten

Ridder ON: F.G.A. van der Loo; Lid ON: A.F.E.A. van Eersel, lid van de vrijwillige brandweer; A.G.J. Proenings, bestuurslid van de Stichting Kringloop ONA; H.G. van de Ven, bestuurslid van de Stichting Kringloop ONA; H.J. Bakker, bestuurslid van de Stichting Kringloop ONA; H.P.M. Welten; J.H.M. Joosten, penningmeester/secretaris Landelijke Rijvereniging De Peelruiters, Heusden; mw. H.J.P. Verlaak-op de Laak, Heusden; P.J.A. van Gennip, lid van de vrijwillige brandweer; W.A. Leenders, Heusden; W.G. van Loon;

Bergeijk

Ridder ON: mw. K.J. Franken-van Wijgerden, voorzitter van de Contactgroep Visueel-Auditief Gehandicapten, Riethoven;

Best

Ridder ON: V. Kerkhoff; Lid ON: J.M.A. Verheggen; mw. H. van den Broek;

Bladel

Lid ON: A.F. Schellekens; A.W. Roijmans; C.A.G. Eliëns, Hapert; F.G.J. Oomen, Hapert; L.J.M. Panken, voorzitter van de Stichting Jeugdorganisatie Los-Hoes, Hapert; L.P.M. Roijmans; mw. L.M.C. Romme- Vermeulen, Hapert; mw. W.P.T. Kuijpers-Theuws, Hoogeloon;

Cranendonck

Ridder ON: W.M. Fransen, van Nederlandse nationaliteit, directeur Kempen Airport, Budel; Lid ON: C.J. Dirks, Budel-Dorplein; L.C.J.M. Smits, Budel; mw. A.F.J. van Kessel, vrijwilligster, Budel;

Deurne

Ridder ON: mr. A.W. van Lijssel, Liessel; Lid ON: A.L. van Hal; G.P. van Oosterhout, Liessel; H.H.C. Gerlings, Vlierden; M.H.E. van Hooff, o.a. bestuurslid van de Ondernemers Vereniging Deurne; mw. H.G. Martijn- Hijl, vrijwilligster; V.A.P.M. Schiks;

Eersel

Lid ON: H.C. Wintermans, Duizel; J.A. van der Heijden, Vessem; M.W.H.M. van Hest, Wintelre;

Eindhoven

Officier ON: H.H. Visch, beeldend kunstenaar; Ridder ON: B.J. Koenen; drs. H. van Meegen; M.R.(Marcel) Wouda, professioneel zwemmer; mw. C.O. Deane; mw. E.M. de Rooij; mw. M.P.A. Kooiman-van Gulik; Lid ON: A. Middel, bestuurslid van de Multiple Sclerose Vereniging, afdeling Brabant Zuid-Oost; A.A.J.H. Hoebink, bestuurslid van het Gemeenschapshuis De Ketting; ds. M. Jansen, op grond van de totaliteit van verdiensten op defensie- en andere terreinen; H.J.A.G. Nagelkerke; J. Mulder, organist van de Nederlands Gereformeerde Kerkte; J.H.W. Arends; J.J.M. van Bergeijk; J.S. van Sprang, vrijwilliger; mw. A.H. van de Wiel (zuster Marita), vrijwilligster van de Stichting De Vitalis Zorggroep; mw. C. Kuiper-Franssen; mw. G.M.T. Goedhart-Kantelberg; mw. J.L. van de Laar-Maas, vrijwilligster bij de Peuterspeelzaal Ukkepuk; mw. L.M.P. van Dootingh-Heijungs; mw. P.A.M.C. Waijers; mw. W.A.M.T. van der Meulen, vrijwilligster bij de Algemene Hulpdienst;

Geldrop

Lid ON: D.L.A. Klaassen; H.F. van Gog; H.J.M. ter Meer; H.P.W. Moezelaar, bestuurslid van de Prader Willi-vereniging; ing. T.A. Rubaij Bouman, secretaris van de Stichting Serviceflat Geldrop; ir. H. Mooijweer, voorzitter van de Stichting Stabrecht College; J. Brouwers; J.G.W. Seijkens, voorzitter Stichting Vakantie Vreugd Poolse Jeugd; J.H. Heere, hoofdredacteur van het Bowling Sportmagazine van de Nederlandse Bowling Federatie; M.G.J.M. van der Heijden; mw. A.J.M. Verest-Janssen, bestuurslid Stichting Vakantie Vreugd Poolse Jeugd; mw. C.J. van den Eijnden-de Brouwer; P.W.H. Nuijts;

Gemert-Bakel

Lid ON: drs. J.L. Eikelenboom, De Mortel; M. Donkers, Elsendorp; mw. H.M. van Thiel-Geerts, adviseur van het bestuur van de Katholieke Vrouwen Organisatie, afdeling Gemert, Gemert; mw. M.T. Nooijen- Roijackers, Milheeze; mw. V.R.M. van der Hulst-van der Hoff, De Rips; W.H.A. Poulisse, Gemert;

Heeze-Leende

Lid ON: E.L.M. Beenders, Sterksel; J.M.J.M. Bukkems, Heeze;

Helmond

Officier ON: drs. H.S.M. Raat, orthopedisch chirurg in ontwikkelingslanden; Ridder ON: drs. J.N. Jager; mw. A.A.M.C. Raat- Dirven, vrijwilligster in ontwikkelingslanden; Lid ON: A.G.M.G. Kees; A.H. Cuppen, penningmeester van de Vereniging Scouting Leonardus; B. Verlijsdonk; C.A.G. Nuijtens; C.J. van Nierop; C.J.J. Tilburgs; drs. E.P.E.M. Cosijn; F.B.M.A. Smits; J.H. van Berkel; J.M.F. Verspaget; M.H.J. van der Heijden; mw. N.I.M.F. Hustinx-Lambooy;

Laarbeek

Ridder ON: H.M.G.M. Jonkers RA, Beek en Donk; L.P. Verbakel, Beek en Donk; Lid ON: B.M. Sibon, Aarle-Rixtel; M.M. Bongers, Lieshout; mw. E.H.A.M. Aarts-Rooijakkers, Mariahout; mw. H.M. de Haas, Mariahout; mw. M.G.J.A van Grinsven-Lammers, Beek en Donk; mw. T.A.A.M. van Zutphen- Wagemakers, Aarle-Rixtel; mw. W.M.T. Verbakel, Beek en Donk;

Mierlo

Lid ON: A.W.T.L. Schönhoff; J.A. van der Vleuten; J.P.J. Bollen; J.W.G. Lenssen; mw. M.J.P.G. van de Kimmenade-van Gerven;

Nuenen, Gerwen en Nederwetten

Ridder ON: drs. H.J.A.M. Terwisse, burgemeester van Nuenen, Gerwen en Nederwetten; ir. H. Toersen, Nuenen; J.F.A.M. Welling, Nuenen; L.J.J. Janssen, Nuenen; Lid ON: A.H. Jansen, Nuenen; A.J.A. van de Ven, vrijwilliger bij de Vereniging PSV-Schermen; E.J.F.W.M. Luppens, Nuenen ; F.G.H. Lammerts, Nuenen; G.M. Smits, Nuenen; H.A.M. van den Brule, Nuenen; H.F.J. Maertens, Nuenen; H.T. van Nunen, Nuenen; H.T.F. de Haas, Nuenen; ir. A.P. Verlijsdonk, Nuenen; J.G.M. van Rooij, Nuenen; J.J.N. van Rooij, Nuenen; L.M. de Vries, Nuenen; M. van Dijk, Nuenen; M.A. Renders, Nuenen; mw. A.J.C.T. Verhoeven-Sanders; mw. A.M.B.I. van Boxtel-Hendrikx, Nuenen; mw. C.M.G. van Uden-Smulders, leider van de Club SAM; mw. E.H.I. Dijstelbloem-Friedeman, Nuenen; mw. J.A. van Lith- Dolhain, Nuenen; P. van Elswijk, Nuenen; T.A.J. van den Tillaart, Nuenen; T.G. Swinkels, Nuenen; W.A. van der Meulen, Nuenen;

Oirschot

Ridder ON: drs. J.A. Zeestraten, directeur van het Catharina- Ziekenhuis; P.J.G.M. van Gerven, Oost- West en Middelbeers; Lid ON: F.H.N. Mateijsen; H.A.C. Smits; J.J. Rooijackers; M.J.M. de Kruyf;

Reusel-De Mierden

Lid ON: J.C.B. Lavrijsen, Hulsel; mw. H. Vrijsen-Swaanen, Hooge Mierde;

Someren

Lid ON: J.A. Cortooms; mw. A.H.C.M. van Dongen-van Boesschoten; W.J.A. van den Broek;

Son en Breugel

Lid ON: G.W.M. Swinkels; J.J.H. Lavrijssen, Son; M.J. van den Hurk; mr. J.G. Punt;

Valkenswaard

Lid ON: E.N.A.M. Brom; F.P.J. Staals, lid van de vrijwillige brandweer; L.G.M. de Wit; M.J.J. Bots; mr. J.W.M. van den Nieuwenhuijzen; mw. A. Bronswijk-van Leersum; mw. A.E.M. Smulders-van Gorp; mw. F. Booij-Zwemmer; T. Jousma;

Veldhoven

Ridder ON: A.H.J. Bergmans, competitieleider Districts- waterpolocompetitie Zuid-Holland; A.J. van Lierop; mw. C.J.T. Bazelmans- van Zantvoort; Lid ON: C.J.M. de Bekker; J. Feenstra; mw. J.M. de Bekker-Keesom; mw. P. van Putten-van Loo; mw. T.M. van Moll-Coppelmans; mw. W.D.J. Pijfers-Ekkers; W.H.M. van der Laak, vrijwilliger van de Stichting Pandora;

Waalre

Ridder ON: G.J.M. Vroemen; H.J. Verwiel; Lid ON: H.W. Peeters; P.W.M. Wittgen.