Lintjesregen 2001

NOORDOOST-NOORD-BRABANT

Bernheze

Ridder ON: mw. T.A. Verhoeven-van der Heijden, Heeswijk-Dinther; Lid ON: F.J.M. Grenen, Vorstenbosch; M. Vermeulen, Heeswijk-Dinther; mw. T.A. Nelissen, Heesch; T.N.L. Theunisz, Vorstenbosch;

Boekel

Ridder ON: L.A.M. van de Ven; Lid ON: A.W. Janssen, Venhorst; J.J.M. Manders, Venhorst; M.H. van Hout; mw. A. van Lankveld-Smits; mw. M.A. Weusten-Nefkens, Venhorst

Boxmeer

Lid ON: G.L. Sonnemans; H.J.M. Rutten Wijenberg, Holthees;

Boxtel

Lid ON: B.G. Aalbers; C.A. Bekers, voorzitter van de Voetbalvereniging O.D.C.; G.W. van der Meijden; H.F.A. van Bilsen; J.A.J. van Kasuren; mw. H.C. van Giersbergen-Aarts, vrijwilligster; mw. M.A.C.J. Scheerman-Zeelenberg;

Cuijk

Ridder ON: drs. A.J.A.M. Mouwen, Haps; Lid ON: mw. A.H.M. Hofmans-Lamers, organisator van het Ziekentriduüm te Cuijk;

Grave

Lid ON: H.J: Nuijen; H.J. van de Lockant, Gassel; mw. G.J.M. Mulder-Kilian; P.J. Thijs; W.T.H.A. van Raaij, gemeenteraadslid van de gemeente Grave, Gastel;

Haaren

Lid ON: C.H. Kevenaar, official bij de Koninklijke Nederlandse Zwembond; M.J. van Oirschot; T.C.T. van Loon;

Heusden

Ridder ON: A.A.G. van Mierlo, Drunen; Lid ON: A.H. Castelijns, Vlijmen; C.M. Branderhorst, Drunen; G.A.W.M. Vorstenbosch, Elshout; L.A. van Son, o.a. trainer van de Schaatsclub Willy v.d. Berk, Haarsteeg; M.F. Pulles, Elshout; M.W.A. van Roosmalen, Herpt; mw. M.C.G. Muskens-Klijn, Elshout;

Landerd

Lid ON: A.M.J. van Casteren, Reek; G.T.J. Stroeken, Zeeland; J.A. van Dongen, Zeeland; mw. A.M.F. Geurts, Schaijk; P.M.M. Geurts van Kessel, Schaijk;

Lith

Lid ON: G.A.M. van Schijndel, Maren-Kessel;

Maasdonk

Ridder ON: A.P.M. van den Bosch, Nuland; Lid ON: A.F. van Zandvoort, Geffen; H.J.H. Kreutzer, Vinkel; J.A.M. Voermans, Geffen; mw. C.W.E. Hörmann-Hijlkema, Nuland; mw E.J.A. van der Voort-Brunolt, Nuland;

Mill en Sint Hubert

Lid ON: M.J.J. van Kempen, Milt; mw. E.J. van Limbeek-Meulepas, Langenboom;

Oss

Ridder ON: drs. R. van Wijk; F.P. Heesen, algemeen directeur van Heesen Shipyards B.V.; J.J.M. Spijkers; mw. G. W.H.M. Philips-Rutten; Lid ON: mw. A.F.H. de Jager-Wiering; mw: T.C.M. Hessels-Heim; W.A. Megens; Berghem; W.F.J. den Bekker;

Ravenstein

Lid ON: B.H.J.A. van Huisseling, Dieden; B.M.J. Tonies; mw. A.J.M. Spanjers (zuster Geralda), Herpen;

Schijndel

Lid ON: B.A.H. Peters; G.P. van der Heijden, lid van het hoofdbestuur van de R.K.S.V. Schijndel; J.A.M. Steenbakkers; mw. A.J.M. Terneusen-van Mulukom; mw. J.M. van der Aalst, zuster Willebrorda;

's-Hertogenbosch

Officier ON: mgr. prof. dr. J.F. Lescrauwaet m.s.c., groot-prior van de Ridderorde van het Heilig Graf van Jeruzalem; Ridder ON, met de zwaarden: adjudant-onderofficier-instructeur H.L.C. Brekelmans, van het wapen der genie, op grond van de totaliteit van verdiensten op defensie- en andere terreinen, Bokhoven; Ridder ON: J.A. van Gent; J.D. Straatman; J.W.van den Dool, organist/dirigent/componist; L.J. Hoedemakers; Rosmalen; mw. A.E.M. Brouwer-Schoenaker, secretaris van de Vereniging Ypsilon, afdeling Noord-Oost Brabant, Rosmalen; mw. C.A.M. van der Wel-Kops; Lid ON: A. Dollevoet, Rosmalen; B.J. Vossen; J.H.M. van der Bruggen, bestuurslid van de Tafeltennisvereniging Never Despair, Rosmalen; K. Sulu; mw. G.T.M. van Berne-van Eijk, voorzitter van de Stichting Vrije Meisjes Club; mw. J.M. van Oort-Stolzenbach, vrijwilligster; mw. O.M. Hellenberg Hubar; P.A.M. Korst; T.W.Kraan;

Sint Anthonis

Lid ON: A.J. van Wanroij, Wanroij; A.J.J. Botden, Oploo;

Sint-Michielsgestel

Lid ON: A.N.M. Geerts, onder andere bestuurslid van het Gilde 'St. Joris en St. Catharina', Gemonde; G.A. Hendrix, Berlicum; H. Smies; H.M. Toelen; K. Plieger, tweede secretaris van de Dungense Voetbalondernemers, Den Dungen; mw. G.M.T. Gerrits-Brunger, vrijwilligster, Berlicum;

Uden

Ridder ON, met de zwaarden: majoor H.P.M. Neijts, van het wapen der genie, op grond van de totaliteit van verdiensten op defensie- en andere terreinen; Ridder ON: A. Verbakel; B.J. van den Berg; Lid ON: F.H.A.A. van Bakel, leider gehandicaptenelftal van de Voetbalvereniging UDI'19/Beter Bed; J.F. van Oort, bestuurslid van de Atletiek Vereniging De Keien te Uden; M.M. Gruwel; mw. J.W. van Rooij; P.A. van Dam; T.J. Verwijst, Volkel;

Veghel

Lid ON: A.B. Verhagen; H.A. van der Heijden, Erp; J.A. van Helvoirt; J.J.M. Scheer; mw. J.B.A. van den Oever-Cromsigt; mw. P.M. Jongeneel-Ruijs;

Vught

Officier ON: mw. H.A. Spoorenberg; Ridder ON: drs. A.H. Labruyère; J.P.A.M. Vollenberg; mr. W.M.C. van der Eerden; Lid ON: C.M. Baas; mw. H.W.J.A.M. van der Pas, vrijwilligster; mw. T.T.M. Seegers-Meijsen, mantelzorgster.