Lintjesregen 2001

MIDDEN-NOORD-BRABANT

Aalburg

Lid ON: A. Duijster, Wijk en Aalburg; A. Straver, Babyloniënbroek; A. van der Mooren, Veen; F. Vos, Genderen; mw. W. Rochat-de Wind, Drongelen;

Alphen-Chaam

Lid ON: F.P. Driesen, Alphen; G.J. Valckx, Chaam; J.C.H. Huijben, Alphen; J.G.M. Mathijssen, Alphen;

Baarle-Nassau

Lid ON: A.A.M. Boeren, Ulicoten;

Dongen

Lid ON: A. Bakx; A. de Weijer, 's-Gravenmoer; A.H.M. de Wit, bestuurslid van de Voetbalvereniging Olympia'60; C. van den Nieuwenhuijzen; G. Verhagen, 's-Gravenmoer; J. Timmermans, 's- Gravenmoer; J.G. Zimniak, eigenaar van de Sportschool Zimniak; M.L. Groenendaal; mw. C.J.C.P. Blok-van Eersel, 's-Gravenmoer;

Gilze en Rijen

Lid ON: H.C.W.G. van den Burg, Gilze; mw. A.J.M. Roelen-van den Hout, mantelzorgster, Gilze; mw. A.P.M. Vermeulen-van Dongen, Gilze; mw. M.A. van Gestel, Gilze; mw. P.L.T.M. Koevoets-Weterings, Hulten; S.A.G. Weterings, Gilze; T.M.J. Lavrijssen, Rijen;

Goirle

Officier ON: P.A.M. Bogaers, Riel; Ridder ON: J.M.M. van Ras; P.J.G. Hoskens; Lid ON: mw. W.M.J. van Gorp-Paulussen, Riel;

Hilvarenbeek

Ridder ON: M.J.G.M. van der Sanden; Lid ON: A.C. van Schendel; A.P. van Doormaal, Driessen; drs. C.W.M. Meijer, bestuurslid van het Rode Kruis en het Wit-Gele Kruis, afdeling Hilvarenbeek; H.G. van Beusekom;

Loon op Zand

Lid ON: A. Haverhals, Kaatsheuvel; A.M. van den Hoven, De Moer; B.J.A. Heuer, Kaatsheuvel; F.J.C. Beerens, Kaatsheuvel; H.W.M. Smarius, Kaatsheuvel; J.D.C. Ligtenberg, wedstrijdsecretaris van de Voetbalvereniging Uno Animo; J.M.M.G. van Laarhoven, Kaatsheuvel; J.P.J. Elshout, Kaatsheuvel; mw. A.G.J.M. Fransen-van Bavel, voorzitter van de Volksuniversiteit Kaatsheuvel e.o., Kaatsheuvel; P.W.J. van der Velden;

Oisterwijk

Ridder ON: mw. M.L.M.M. Barten-Vromans; mw. W.J.A.M. Maas; W.P.M.J. de Bakker;

Tilburg

Officier ON: ir. L.M.J.I. Stok; Ridder ON: drs. J.J.C. Lammertink; J. van Groos; J.M. Rijk; mw. P.H.A. Vugs-Cillissen; mw. T.P.H.M. van Berkel-Spijkers, vrijwilligster Stichting Rena voor medische hulp aan kinderen in Indonesië; P.M.A. van Berkel, voorzitter Stichting Rena voor medische hulp aan kinderen in Indonesië; R.A.M. Pieters; Lid ON: B.L. Vischer; F.W. Timmerman; J.C.G. Pompe, voorzitter van de Schermvereniging Rapier; J.G. Smits, Berkel-Enschot; J.W. van Poppel; J.W.P.A. van Pelt; mr. F. Grootenboer; W.B.J.M. van den Akker;

Waalwijk

Lid ON: G.J. van Dongen, Waspik; G.M. de Bie, jeugdleider bij de Voetbalvereniging S.V. Capelle, Sprang-Capelle; J. Haverhals, Sprang- Capelle; J.W. van Hooren, Waspik; mw. A.M.A. van Hulten-Kusten; mw. J.A.E.R.I. Simonis-van Gorp; P. Segers;

Werkendam

Ridder ON: C.P. van den Hoek; T.C.F. Hanegraaf, voorzitter van de Wielersportvereniging De Jonge Renner, Hank; Lid ON: J. van 't Verlaat; J. van Tilborg, Dussen; J.A. Anemaat, Hank; mw. A.D. de Wit-le Sage, Nieuwendijk; mw. J.E. van Driel-Duizer; mw. M.J. Verheij-Colijn;

Woudrichem

Lid ON: C.A. Noorloos, Almkerk; P.G. van Straten.