Lintjesregen 2001

WEST-NOORD-BRABANT

Bergen op Zoom

Ridder ON: C. Boerhout; L. Lucas; mw. A. van den Berg, voorheen burgemeester van de gemeente Bergen op Zoom; W. Bos, Halsteren; Lid ON: D.L. Polderman; F.M.J. Hagens; J.M. Hendrickx; M.J.J. Magielse, Halsteren; mw. J. Storm-Bosch; mw. J.J. Bogers-Meesters, Lepelstraat; mw. J.M. Siebelink-Kolen, vrijwilligster; mw. J.M.J. Stuart-van Griensven; W.P.J. van Vliet;

Breda

Ridder ON: A.L. Oomen, Prinsenbeek; drs. H.J.W.J.M. van der Pol; E.J.C.E.M. Westenburg; ir. W.H. Dijkstra; J.M. Groffen; mr. V.W.L.M. van Dijk; S.A.M. Meeder; T.W.C.W. van den Hoven, Prinsenbeek; Lid ON: A.J. Rombouts, Prinsenbeek; A.J.M. van Caulil; B.C. Martens, Ulvenhout; C.G.M.F. Schoenmakers, Ulvenhout; F. Kuipers, bestuurslid van de Unie van Vrijwilligers, afdeling Breda; F.J. Govers, Bavel; F.J.M. Langen; J.C.M.M. Vermunt RA, Prinsenbeek; J.M. Vissers; J.N.P. Joosen, Teteringen; J.S.T. Nelemans, Ulvenhout; L.T.A. van de Wiel; mw. A.M.H. van den Hoven-Bles, Prinsenbeek; mw. A.W.M. de Graauw, vrijwilligster voor de Stichting Ouderenwerk Breda; mw. I.H. Koks; mw. J.E. Hage- Kokshoorn, Prinsenbeek; mw. J.M.C. Nelemans-van den Akker; P.G.M. Engelen;

Drimmelen

Ridder ON: H.J.A. Bruijns, Terheijden; Lid ON: J.L. Dijck, Made; mw. W.C.M. Wagemakers-van Santvliet, vrijwilligster bij de organisatie 'de Vreugdezaaiers' te Gent, voor opvang van Frans-Algerijnse kinderen, Made;

Etten-Leur

Lid ON: A.W. Jongenelis; C.B.M. van Son, penningmeester van het MKB Etten-Leur; H.P. Verseveldt; J.A.H.M. Govaers, voorzitter van de Stichting Sportieve Ontspanning en Prettige Omgang; J.L. Bos;

Geertruidenberg

Lid ON: A.A. de Waard; A.J. Anemaat; H.M. Kieboom, Raamsdonksveer; J.T. Pelders, Raamsdonksveer; P.P.A. Raaijmakers, Raamsdonksveer;

Halderberge

Ridder ON: drs. C.M. Walet, Oud Gastel; J.W. Huijskens, Hoeven; mw. C.A.G. de Rooij-Timmermans, Oud Gastel; Lid ON: A.M. van Nijnatten, Hoeven; mw. D. Lambregts-Dingenouts, Oud Gastel; mw. E.C. Kop-Speek, vrijwilligster, Oud Gastel; mw. M.J.E. de Wildt-Lauwerijssen, Oudenbosch; mw. R.F.A. Wildeman-Rense, voorzitter van de Kruisvereniging Het Wit Gele Kruis, Oudenbosch;

Moerdijk

Ridder ON: H.W. den Duijn, Klundert; mw. A. in 't Veld-Blok, Willemstad; W.M. Sanders, Fijnaart; Lid ON: A.J. Nelemans, Zevenbergen; drs. L.F. Manneke, Willemstad; mw. C. Kruijsse-Schout, Standdaarbuiten; mw. E. Rosing-Punt, Klundert; mw. W.J. Vermue-Huijbrechts, Klundert;

Oosterhout

Ridder ON: E.S. van Maarsen; H.J.H. Brentjens; ir. S.A. van den Hout, voormalig directievoorzitter bij Hollandsche Aannemingsmaatschappij bv; Lid ON: A.M. van Genk, Den Hout; B.C. van Wanrooij; W.P.J.M. Hoosemans, Dorst;

Roosendaal

Ridder ON: L.H.P.M. Hontelé, lid van verdienste van de K.N.Z.B.; mw. C.S.L.J.M. Adriaansen-van Nispen; Lid ON: C.F.S. Verbogt; mw. H.C. Dudok-de Vries; mw. L.M. Nelen-van Elzakker, voorzitter van de Stichting Wereldwinkel; mw. M.W. van As-van Gils, voorzitter van het Buurthuis Keijenburg; P.J. Traets, voorzitter van de Ontspanningsvereniging van Wijk;

Steenbergen

Lid ON: mw. E.A.J. Welten-Rous, Kruisland;

Zundert

Lid ON: A.A.M. Pemen, Rijsbergen; mw. E.T.N. van der Hoeven- Toxopéus, Klein Zundert; P.M.M. van Kalmthout, Rijsbergen.