Lintjesregen 2001

OVERIG ZEELAND

Borsele

Lid ON: L.J. Lokerse, Nisse; mw. J.J. Nieuwenhuijse-de Schipper, Nisse; P. van der Jagt, mede-oprichter van de Stichting Hulp aan Roemenië;

Goes

Ridder ON: J. Milhous; mw. G.J. Doedens-Bos; Lid ON: M.A. van Strien;

Middelburg

Ridder ON: mw. J. Craanen-van Dijk; Lid ON: A. van Vrouwerf, vrijwilligster in het Zorgcentrum en Wijkpost Het Bastion; J.B. Bijleveld, oud-lid van de Kerkenraad van de Gereformeerde Kerk, oud- vice-voorzitter van de Kerkenraad van de wijkgemeente Hofpleinkerk en oud-vice-voorzitter van de Algemene Kerkenraad van de Protestantse Gemeente; L. Theune, Arnemuiden; L. Tissink, organist van de Gereformeerde Kerk, Sint Laurens; mw. A.N. Mosterd-Kruijt; mw. P.C. Willeboordse-van As; W. Kuijl, vrijwilliger;

Noord-Beveland

Ridder ON: G.P. Geelhoed, Kamperland; Lid ON: B. van Belzen, Kamperland; B.J. Wilderom, Kamperland; H.A. Vermeule, lid van de Voetbalvereniging De Bevelanders, Kamperland; J. Lamse, Colijnsplaat; J.C. Kesteloo, Kats; mw. P.J.A. Kempe-Vane, Kamperland;

Reimerswaal

Ridder ON: A. Duijster, Krabbendijke; H.P. Meeuwsen, Rilland;

Schouwen-Duiveland

Ridder ON: dr.mr. D. van Eck, Noordgouwe; drs. P. Schotte, directeur Kon. Zeelandia Groep, Zierikzee; Lid ON: A.R.I. van den Hoek, Nieuwerkerk; C.J. van der Maas, Zierikzee; D.L. Obbink, Brouwershaven; M. Braam, Nieuwerkerk; mw. J. Lemsom-Daane, Renesse; P.J. Heijboer, president-kerkvoogd van de Hervormde Gemeente Sirjansland/Schouwen- Duiveland, tevens lid van het College van Visitatoren-provinciaal in de provincie Zeeland, Sirjansland;

Tholen

Ridder ON: A.A. van Nieuwenhuijzen, Sint Philipsland; L. Prins, bestuurslid van de Algemene Nederlandse Invaliden Bond; P. van Belzen; Lid ON: C. van der Jagt, ouderling van de Gereformeerde Gemeente; J.C. de Heer; M.J. de Rijke, Stavenisse; M.J. Laban; P.J. Moerland, Sint- Annaland;

Veere

Lid ON: C. Lievaart, Oostkapelle;

Vlissingen

Lid ON: N.J. Boon, organist van de Gereformeerde Kerk, tevens secretaris van de Kring Zeeland van de Gereformeerde Organistenvereniging; N.J. van Munster.