Lintjesregen 2001

ZEEUWS-VLAANDEREN

Axel

Lid ON: mw. J.M.C. Wijnacker-D'haen, Koewacht;

Hontenisse

Lid ON: E.J. van Goethem, Vogelwaarde; F.P. de Waal, oud- organist/dirigent van de Willibrorduskerk te Ossenisse en organist van de parochie Ter Duinen, Kloosterzande; mw. R.M. Duerinck-Asselman, Vogelwaarde; T.P. de Bakker, Kloosterzande;

Hulst

Lid ON: E.A.H.M. Vermandel; G.J. van Ecken, voorzitter van de E.H.B.O.-vereniging, afdeling Nieuw Namen, Nieuw-Namen; J. Steijns, Heikant; mw. P.E. Ringoot-Audenaerde, lid, oud-bestuurslid van de Katholieke Bond van Ouderen, afdeling Heikant, Heikant; R. Vermorken, secretaris Postduivenvereniging De Zwaluw, Sint Jansteen; R.B.M. de Potter, Sint Jansteen; W.M.M. van Vegchel;

Oostburg

Ridder ON: J.B. Becu, Groede; Lid ON: A. Morel, Breskens; mw. E.J. Risseeuw-Rosendaal, voorzitter van de Bejaardensoos, Zuidzande;

Sas van Gent

Lid ON: E.J. Ranschaert;

Sluis-Aardenburg

Lid ON: A.R. de Vos, penningmeester van de duivensportvereniging te Sint Kruis, Aardenburg; E.L. Rammelaere, Eede; J. Scheele, Retranchement;

Terneuzen

Ridder ON: drs. C. Kostense, Biervliet; G.K. van der Peijl, voorzitter van de Raad van Bestuur van De Hoop Terneuzen B.V.; Lid ON: H.G. van Haelst; J.A. Muller; J.W. de Visser, Sluiskil; P.G. de Wever.