Lintjesregen 2001

GROOT-RIJNMOND

Albrandswaard

Lid ON: H.C. Kila, Poortugaal; mw. J. Briggeman-Meijndert, vrijwilligster, Poortugaal; mw. L.N. Kleijnjan-Groenenboom, Poortugaal; W.C.J. van Wijngaarden, Rhoon;

Barendrecht

Ridder ON: J. Zwaal; Lid ON: mw. F.W.M. Venstra-van den Berg; P.J. van Doesburg, organisator van de jaarlijkse wielerronde van Smitshoek; S. Overdijk; W. Langstraat;

Bergschenhoek

Lid ON: K. Moerman, lid van de voetbalvereniging B.V.C.B; mw. N.J.I. Boekhout-van der Torre, vrijwilligster;

Berkel en Rodenrijs

Ridder ON: A.H.M. Meijer; Lid ON: J.D.C. Fuijkkink; mr. W. Goedhart; mw. A.A. Bes-de Schepper; mw. P. Molenaar; mw. S.H. Verhoeff-Kieft;

Binnenmaas

Officier ON: F.Th. Kooijmans, o.m. lid algemeen bestuur bij Koninklijk Nederlands Vervoer, Heinenoord;

Brielle

Lid ON: H. Verhoeff;

Capelle aan den IJssel

Ridder ON: E. Meeuws, vml. nationaal starter van de Koninklijke Nederlandse Atletiek Unie; J. Boelens; Lid ON: G.W. Swets, secretaris van de Stichting Belangengroep Gehandicapten; J.B. Polderman; mw. C. Minck; W.M. van der Bijl;

Cromstrijen

Lid ON: B.T. Vos, Numansdorp;

Dirksland

Ridder ON: R. van Putten;

Goedereede

Lid ON: mw. J. Soeteman-den Eerzamen, Ouddorp;

Heerjansdam

Lid ON: A.F. Plaizier;

Hellevoetsluis

Ridder ON: W.J. Parlevliet; Lid ON: J. van der Sluis, vrijwilliger bij de voetbalvereniging Hellevoetsluis;

Korendijk

Ridder ON: B. Kolbach, Goudswaard; Lid ON: H.L.C. van Boxmeer, Nieuw- Beijerland; S. van Steensel, Goudswaard;

Krimpen aan den IJssel

Officier ON: drs. C.J. van Rees; Ridder ON: D.G.A. van Luxemburg; W.A.H. Pierik; Lid ON: A.W. Overvoorde; J. Benschop; J. Klip; mw. T.L. Dekker-Kopmels; W. Bachman;

Maassluis

Ridder ON: N. Rol; P. Tijl; Lid ON: C. Zweers; J. Spijker, voorzitter van de Gymnastiekvereniging Sparta; J.F. van Hanswijk Pennink; mw. R. van Zevenbergen-Huisman, lid, oud-bestuurslid van de Prot.Chr. Ouderen Bond, afdeling Maassluis; W.G.J. Veen;

Middelharnis

Ridder ON: P.J. Helmsing; Lid ON: C. van den Boogert, Sommelsdijk;

Nederlek

Ridder ON: C. Marinelli, Krimpen aan de Lek; Lid ON: F. Vermaat, Krimpen aan de Lek; mw. A.J. van de Vrie-de Jonge, Krimpen aan de Lek; mw. C.J. van den Berg-Aarnoudse, Lekkerkerk; mw. L.A.M. Littel-Flick, Lekkerkerk; mw. M. Klip-Barmentloo, Krimpen aan de Lek; P. Hardam, Krimpen aan de Lek;

Nieuwerkerk aan den IJssel

Ridder ON: mw. S.N. den Boer-Snoei; Lid ON: C. Leeuwenburgh; drs. G.C. Westmaas; H.P. Uitbeijerse; J. Jakobs; J.M. Verhave; mw. L.C. van Huuksloot-Ambachtsheer; mw. P.B. Perdon-Kool; mw. R. Klein-Reijm; mw. T. Brinkman-van den Bent; T. Lekkerkerker, oud-wijkouderling en koster van de Hervormde Gemeente; T. Soeters, o.a. instructeur in het zwembad Alexanderpolder; W.H. van Kampen;

Oostflakkee

Ridder ON: P. Leroy, Achthuizen;

Oud-Beijerland

Lid ON: M.A. Gorissen, ere-voorzitter van de Wielervereniging RC De Hoekse Renners; P. Batenburg;

Ouderkerk

Lid ON: A.J. Voorspuij, Ouderkerk aan den IJssel; G. Hordijk, Ouderkerk aan den IJssel; mw. G.N. Boon-van Tongeren, Gouderak;

Ridderkerk

Ridder ON: D.J. Vorstelman; Lid ON: G.C. Schilt; mw. J.N. Mierop- Mastenbroek, vrijwilligster;

Rotterdam

Officier ON: mr. M.J.F. Hudig; Ridder ON: A.C.L. Speksnijder; A.W. van Peppen; B. Türker, van Nederlandse-Turkse nationaliteit; dr. A.G. Rijntjes, vml. directeur Medische Zaken van het Sint Franciscus Gasthuis; drs. N. van Wijngaarden; H.E. EIkenbracht; ir. E.F. Buijs; J.J. Visser, M. Baidjoe; M. van der Ploeg; mw. E.M.M. van der Sluis, secretaris van de Europese Psioriasis Federatie; mw. G.J.V. Eeuwijk; mw. L.W. van Brakel-de Jong; mw. N.A. Storm, oprichtster van Nora's Nest, een opvanghuis voor thuis-, dak- en langdurig werklozen; R. Kröner; Y. Wong, bestuurslid Chinese Vereniging in Nederland; Lid ON, met de zwaarden: adjudant-onderofficier van de mariniers algemeen M.B. van der Linden, op grond van de totaliteit van verdiensten op defensie- en andere terreinen; Lid ON: A. Korporaal, secretaris-penningmeester van de Wandelsportvereniging Crooswijk; A.E.A. Pols; A,H. Deijl; A.J. Mes; C.J. van der Valk, organist van de Vrije Evangelische Gemeente Rotterdam Centrum; D.J. Klamer; D.J. Koert, bestuurslid van de Culturele Commissie Heijplaat; G. Visser; G.A.C. Slagman, vrijwilliger bij de Stichting Wijkbus Alexanderpolder; G.F. Tuijthof, wedstrijdsecretaris van de Stichting Rotterdam Marathon; G.J. Tode; H.A. Hessels, Hoek van Holland; ing. J. Plaisier; ing. W.H. Jonkman, vice-voorzitter van de Technische Commissie van de Stichting Rotterdam Marathon; ir. A. Bach, bestuurslid van de Koninklijke Vereniging Homeopathie, afdeling Rotterdam; J. Groen; J. van der Steenhoven, vrijwilliger bij de organisatie van de Marathon Rotterdam; J.A. van Voorden; J.A.H. van den Driesschen; J.H. Benda; J.P.E. Folst, voorzitter Bewonersraad en Huurdersplatform Lombardijen; L. Man in 't Veld, vrijwilliger voor de AA te Rotterdam; L.A. Stokhof, penningmeester van de Speeltuinvereniging Afrikaanderplein; M.W. de Bakker, Pernis; mw. B. Smit, vrijwilligster Rotterdamse Reddings Brigade; mw. A.L.J. Mulder-Mizee, bestuurslid van de Stichting Sociaal Cultureel Ouderenwerk Vreewijk; mw. C.G. Lourens-de Boer, vrijwilligster; mw. G.S. Sol-den Hartog, bestuurslid van het Prot.Chr. Bejaardenverzorgingscentrum Borgsate; mw. H. Valk; mw. H.C. Helbers- Kolenbrander; mw. J.C. Assele-Pleij, hoofdinstructrice van de Rotterdamse Vrijwillige Brigade; mw. J.J. Kruysifix, verzorgster B bij de Stichting Thuiszorg Rotterdam; mw. K.E. van den Driesschen- Toornvliet; mw. M.A. Tuk; mw. N. van Mastrigt-de Zwarte, op grond van de totaliteit van verdiensten op defensie- en andere terreinen; mw. O.P. Fransen-van Wier, Hoogvliet; mw. T.M.G. Dessing-de Bakker; P. Moerkerk, vrijwilliger station Hoek van Holland bij Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij, Hoek van Holland; P.J. Klein, lid, oud-bestuurslid van de E.H.B.O.-vereniging Linker-Maasoever; P.T. Wiliemse, vrijwilliger bij de Stichting Wijkbus Alexanderpolder; R.C. van Tilburg, bestuurslid van de Voetbalvereniging Excelsior; S. Rozendaal; T. Gennissen; W. Klapwijk; W. van Huis, vice-voorzitter van de Buurt- en Speeltuinvereniging Tarwewijk; W.J.L. van Berge Henegouwen; W.P. Spuijbroek, Hoogvliet;

ROZENBURG

Lid ON: G.L. van der Horst; J.A.J. de Ronde;

Schiedam

Ridder ON: drs. W. Noorduin; J.L. Helmer; mr. A.H. Huibregtsen; Lid ON: J. Hommel; J. van der Touw; M.F.L. Buckers;

Spijkenisse

Lid ON: A. Boer; mr. J.A.A. Moerel; mw. P.M. Commijs-Roggeveen;

Strijen

Lid ON: A. Versteeg; mw. W.P.F. Boender-Vlemings;

Vlaardingen

Ridder ON: J.L.J.M. van der Drift; Lid ON: E. Timmer; J. Ploeg, terreinmedewerker bij een aantal voetbalverenigingen in Vlaardingen; mw. M.A. Korpershoek;

Westvoorne

Ridder ON: A. Vos, Oostvoorne; L. Braber, Oostvoorne; Lid ON: L. Poldervaart, bestuurslid van de voetbalvereniging Rockanje, Rockanje; M. van de Polder, Oostvoorne.