Lintjesregen 2001

DELFT EN WESTLAND

De Lier

Ridder ON: R.M. Kuijpers, pastoor van de R.K. parochie van de H.H. Martelaren van Gorcum; Lid ON: A. Vreugdenhil, bestuurslid van de E.H.B.O.-vereniging, afdeling De Lier; A.C. de Jong; C. Boers; mw. H. Stolk-Keijzer;

Delft

Ridder NL: prof.dr.ir. J.E. Mooij, hoogleraar aan de Technische Universiteit Delft/lid van de Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen; Ridder ON: A.H.J. Meeuwis; L.J. Pieterse; P.C.M. van der Arend; R.F. Snijders; Lid ON: H. Rozema; J.W. Zuiderwijk; W. IJsseling, penningmeester van de Chr. Gymnastiekvereniging Excelsior;

Maasland

Lid ON: mw. H. Oord-Schipper;

Monster

Lid ON: H.J.M. van Dijk, Poeldijk; J. van den Berg; J.M. van Spronsen, organist van de Hervormde Gemeente;

Naaldwijk

Lid ON: A.C. van Marrewijk, Honselersdijk; A.D.D. van der Ende, Maasdijk; L.A. van der Post;

Pijnacker

Ridder ON: B.J.J.A. Schneider, Delfgauw; Lid ON: C.G.A. de Vreede, jeugdleider bij diverse groepen van de voetbalvereniging OLIVEO; drs. W. Pijper; mw. J. Wouters-Rooiman; R.C. van der Voort;

Schipluiden

Lid ON: J.J. Gouweleeuw, examinator judo en jiu jitsu; L.P. Gerritse, Den Hoorn; mw. J. van der Burgh-de Rooij;

's-Gravenzande

Lid ON: C. Haaring; G. Vreugdenhil; J. Overkleeft; mw. G.A. Prins- den Hollander; mw. G.W.M. van Zijderveld-de Vries; mw. M. Manni-Ruinard; mw. P. Mangel-Noordam; P.B. Tukker, bestuurslid van de E.H.B.O.- vereniging, afdeling 's-Gravenzande; P.C.R. Persoon, lid van het Stichtingsbestuur van het Sociaal Cultureel Centrum De Leuningjes;

Wateringen

Lid ON: mw. N.J.J. Aarnoutse-Zeeman.