Lintjesregen 2001

Agglomeratie 'S GRAVENHAGE

Den Haag

Ridder NL: mw. A.J. Dragt (Tonke Dragt), auteur van kinderboeken; prof.dr. J.C. Arnbak; Officier ON: F. Poptie; mr. J.J.R. Bakker; mr. K. Kooijman, voorheen hoofd van de Fiscale Afdeling bij de Koninklijke/Shell Groep; mw. prof.dr. J. Gierveld; Ridder ON: dr. J. Hofker; drs. M.W. Nieuwenhuijs; drs. W.J.H.M. Verheggen; J. van Stratum, oprichter/voorzitter van de Stichting Hondensport van Stratum; mr. drs. R. Dalmijn; mw. E.A. Aschmoneit-Jüdell; mw. J.G.H.M. ten Berge-de Fraiture; Lid ON: A. Buis; A.H.G. van Loenen, koster van de Gerardus Majellaparochie; A.L. Peters; C. Verkaik, vrijwilliger voor de Multiple Sclerose Vereniging Nederland; C.P.M. Franken; J.A.M. Kerklaan, adviseur en lid van de Vereniging Kring Den Haag voor Stembandlozen; J.A.M.C. Klompenhouwer, penningmeester van de Katholieke Bond van Ouderen Zuid- Holland; J.C. van Dongen; J.C. van Dongen; J.W. Doorschodt, bestuurslid van de Voetbalvereniging ODB; mw. A. Jansen-Steffens; mw. A.J. de Boer- Dijkstra; mw. D. van Hoeken-Roeleveld; mw. E.A.J. Verhaar-van der Lubbe; mw. J.M. Hoddenbagh-van Wanrooij; mw. M.G.A. Voermans-Wilmer; mw. W. Mackaaij-Vegt; P.J. Planjer;

Leidschendam

Ridder ON: A.L. van Lochem; ing. H.A. Nijenhuis, voormalig hoofd planadvies BAM en voorzitter van de vestigingsadviescommissie BAM Utiliteitsbouw BV; M.C. van Breda;

Nootdorp

Ridder ON: mw. C. Yperlaan-Hulshof, verdiensten voor de twirlsport; Lid ON: A.H. Muusers; mw. J. Lugtigheid-Troost;

Rijswijk

Ridder ON: A. Mol; H.J.A. Simons; N.M.H. Sniekers, algemeen directeur van Novo Nordisk Farma B.V.; Lid ON: J. van den Berg, bestuurslid van de Zwemvereniging Delftse Watervrienden; mw. A.A. Streng-van Lindt van Erk;

Wassenaar

Officier ON: drs. W.C.J. Angenent RA, voorheen voorzitter van de Raad van Bestuur van Laurus N.V.; mr. F.A.H. Vigeveno; Ridder ON: ir. C.J. Remijnse; mr. F.B. Durksz; Lid ON: F.W. Brom, directeur/eigenaar van Steltman Juwelier;

Zoetermeer

Ridder ON: drs. J.P. Nouwt; J.D.C. Strijk; mr. L.J. Meiresonne; Lid ON: A. Platteel; A.H. van Gool; F.W. de Wit; H.C. de Vries; J. de Jager; J.C. Feij; J.J.F. Boonekamp, o.a. voorheen voorzitter van de Dranken Organisatie Nederland (DON); mw. G.T. Nijmeijer-Hemmelder.