Lintjesregen 2001

Aggl. LEIDEN EN BOLLENSTREEK

Alkemade

Ridder ON: J.P. van der Poel, Oud Ade; Lid ON: N.A. van Schie, Oud Ade;

Katwijk

Lid ON: A. Vooijs; C. van der Plas; D. de Mooij; D. Hazenoot, vrijwilliger station Katwijk aan Zee bij Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij; de heer J. Guijt, ouderling van de Nederlandse Hervormde Kerk Wijkgemeente De Noord; J. Kerpershoek; J. van der Plas; L.C. van Duijn; W. van der Plas;

Leiden

Ridder ON, met de zwaarden: kolonel K.A. Gijsbers, van het wapen der genie, op grond van de totaliteit van verdiensten op defensieterrein; Ridder ON: E.A. Vork; G.W.M. Gussenhoven; Lid ON: C.G.M. Bruens; H.J. Mattheus; mw. J. van Vliet-van Groeningen, winkelierster; N.P. van Cassel, bestuurslid van de Tafeltennisvereniging Docos;

Leiderdorp

Ridder ON: ing. J.C. van Steijn; Lid ON: A. Schoonhoven; C. Reinders Folmer; mw. C.H. Honnef; mw. L.M. Faber-Pol; W.A.H. Karstel;

Lisse

Lid ON: A. Dreef, voorzitter van de Zwemvereniging De Watervrienden; F. Hof; H.Y.T. van Stein; mw. E.D. van der Veek-Ruigrok;

Noordwijk

Ridder ON: dr. J. Timmers; ing. J. Kuiper, NVB bestuurslid van de ledenraad van het Algemeen Verbond van Bouwbedrijven; Lid ON: A. van Duijn; A.T.L. Hoogeveen; B.J. Verdoes, voorzitter van de Stichting Jachthaven Katwijk; J.L. de Ridder; mw. C.J. van den Haak-Wit, vrijwilligster; mw. E. Willms-Schouwenaars;

Noordwijkerhout

Ridder ON: J.R. Andel; Lid ON: F.C.J. Vink; M.J.P. van den Burg, lid, oud-bestuurslid van de Atletiekvereniging De Noordwijkerhoutse Strandlopers;

Oegstgeest

Ridder NL: prof.dr. H.L. Wesseling, rector van het Netherlands Institute for Advanced Study te Wassenaar/hoogleraar aan de Rijksuniversiteit Leiden/lid van de Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen; Officier ON: prof.dr. G.M.J. van Kempen; Ridder ON: A.J. Lameijn; dr. R.P. Kamphuis, klinisch psycholoog bij het AZL/LUMC; Lid ON: A.N.C. Koch; C.A.W. van der Star, voorzitter van de R.K. Voetbalvereniging UDO; L.P. de Groot; mw. M.J.A. Coulier-Schoenmakers;

Rijnsburg

Lid ON: A.C. Renooij; D.J. van Egmond; mw. K.J. Bergman-Glasbergen;

Sassenheim

Lid ON: A. Bosveld, o.a. penningmeester van de Speeltuinvereniging Beatrix; B.J.C. Post; J.C.J.M. Karremans; mw. W.F.J.M. Linssen-Crijns, vrijwilligster van de Zonnebloem, afdeling Sassenheim; W.J. van Biezen;

Valkenburg (ZH)

Lid ON: L. van Tilburg;

Voorhout

Lid ON: C.N. van Egmond; J.T. Kraakman, koster van de R.K. Bartholomeuskerk; mw. C. Dekker-van Rossum; mw. M.T.W. van der Ploeg- Geurts; mw. W.H.C. Marijt-Ruijg; W.A.G. van der Ploeg, oud-bestuurslid van de Voetbalvereniging S.V. Foreholte; W.J.A. Vink;

Voorschoten

Ridder ON: drs. W.J.M. Palm; mw. mr. H. Neppérus; S.J. Beurze; Lid ON: G.P. Schellevis;

Warmond

Lid ON: B.P.V. Mackaay; mw. M.J.G. Sander-Jochemsen, vrijwilligster.