Lintjesregen 2001

GROOT-AMSTERDAM

Aalsmeer

Lid ON: J.T. Helsloot;

Amstelveen

Officier ON: drs. R.M. Naftaniel, directeur Centrum Informatie en Documentatie Israël; Ridder ON: L. Schloss; M. Tugendhaft; mw. mr. H. A. Beck-Eijkelestam, bestuurslid Woningcorporaties en Nationale Woningraad; mw. O. de Hullu, commissielid Nationale Vereniging voor Rolstoeldansen; N.M.J. Damen; Lid ON: W.L. Vreeken;

Amsterdam

Ridder NL: A.J. Engels, slagwerker; G.P. van Elk, beeldend kunstenaar; mw. S.M. de Goey-Rierink, kunstenares; prof.dr. S.A. Danner, hoogleraar aan de Vrije Universiteit te Amsterdam; Officier ON: dr. E.W.A. de Moor; mw. H. Hillmann, directeur van het Landelijk Centrum Verpleging & Verzorging; mw. I. Elzevier, actrice; mw. prof. mr. H.D.C. Roscam Abbing; P.S. Zwart, van Nederlandse nationaliteit, voorzitter van de Stichting Bevordering Effectenbezit; Ridder ON: dr. H.A. Markens; dr. T.G.J. Stokman, huisarts; ds. R.F. Polanen, voorganger Evangelische Broedergemeente; E.A. Boukadid, voorzitter Marokkaanse Vereniging 'Fath'; F.I.M. Houterman; H. Siemens, verpleegkundige, gestalttherapeut; J.G. Brummelhuis; K. Hoen; M. Amenzou, voorzitter Komitee Marokkaanse WAO-slachtoffers; M. Ayranci; M. Dokudur, voorzitter Turks Islamitisch Sociaal Cultureel Centrum; M. Echarrouti; M.A.J.M. Hermanns; mr. J.I. van Praag Sigaar; mw. A.P. Harting-Zagwijn; mw. drs. R.I. Wester, directrice van het Nederlands Literair Produktie- en Vertalingenfonds; mw. E. Vroom, voorzitter van de Stichting Duchenne Parent Project; mw. E.T.M. Ruben, medewerkster Kindermuseum van het Koninklijk Instituut voor de Tropen; mw. J.J. Wijnaldum; mw. L.T. Sharpe; mw. M.T. van der Made-Colledge, hoofd van de Chinese School Kai Wah; mw. P.E.E. Sinester, vrijwilligster; mw. R. van der Sluis-Springer; mw. W.J. Tanis-Root; P.F. Gallis, decorontwerper; P.T. Noordervliet; T.H. Walraven; W.C. Mulder, persfotograaf; W.M. Brink; Lid ON: C. Arntzen; F.J.W.M. van Lingen, pater; F.R. Selling; J.J. Pijnacker Hordijk; L.G.M. ten Bokum, lid van de Voetbalvereniging Buitenveldert; mw. C. Kriger-Heil; mw. C.A.F. des Bouvrie-Sevenhuijsen, vrijwilligster; mw. G. Greve-Zeilmaker, lid, oud-bestuurslid van de ANBO, afdeling Amsterdam; mw. H.A. Melchers-Arkema, vrijwilligster; mw. J.H. van Nieuwkerk-Keizer; mw. J.J. Devente-Wentzel, vrijwilligster van de Amsterdamse Hortus Botanicus; W.J. Krom; Z. Donker;

Beemster

Lid ON: B.J. Brouwer, Middenbeemster; mw. A. Doets-Fritz, Middenbeemster;

Diemen

Ridder ON: mw. H.M. Mathurin ('Taantje' );

Edam-Volendam

Ridder ON: mw. W.J. Oosterom-van der Laan, Edam;

Graft-De Rijp

Ridder ON: A.J.R. Hamming, De Rijp; G. Loots, De Rijp; Lid ON: mw. A.C.E. Kuiper-de Boer, De Rijp;

Haarlemmermeer

Ridder ON: mw. M.H. Ooms-van den Berg, o.a. voorzitter belast met Personeel en Organisatie van de Nederlandse Volleybal Bond, Haarlem Cruquius; mw. M.S.C. Berends-Albert, Badhoevedorp; Lid ON: C. Lücke, Zwanenburg; D. van Os, secretaris Pluimvee en Konijnen Fokkersvereniging 'Streven tot Verbetering', Beinsdorp; J. van Dijk, Hoofddorp; mw. E.C. van Empel-Kobus, mede-oprichtster van de Stichting Tomcio Paluch voor hulp aan Polen, Zwanenburg; mw. J. Gercama-Broekhuis, Rijsenhout; mw. J. Hoetmer-Molenaar, Badhoevedorp; mw. W. Louman, vrijwilligster, Hoofddorp; R.A. Olijdam, Hoofddorp;

Ouder-Amstel

Lid ON: J. Burggraaf, Ouderkerk aan de Amstel;

Purmerend

Lid ON: A.J. Capel; mw. M.J. Bakx-Terhorst, bestuurslid van de Stichting Vrijetijdsbesteding Gehandicapten Waterland;

Uithoorn

Officier ON: F.H. Kuipers, voorzitter bestuur Bloemenveiling Aalsmeer, De Kwakel; Lid ON: J.J. Vork;

Waterland

Officier ON: dr. R.A.C. Bruijns, Monnickendam; Lid ON: A. Terburg, Monnickendam; D.J.M. Stallenberg, Monnickendam; G. Kouwenoord, lid van de Voetbalvereniging Sterk Door Onderling Begrip, Broek in Waterland; IJ. Waterlander, Monnickendam; mw. A.M. Voortman-Visser, bestuurslid van de Handbal Vereniging Monnickendam, Monnickendam; mw. C.H. Meijer- Holling, Monnickendam; mw. G.B.M. Hofman-de Groot, Monnickendam; mw. W. Dekker-Groot, coördinator van de Nederlandse Hartstichting, afdeling Monnickendam, Monnickendam.