Lintjesregen 2001

ZAANSTREEK

Wormerland

Lid ON: A. Özsölemez, Wormer; C. Kruit, Wormer; C. van Dalsem, Wijdewormer; K. Waal, Oost-knollendam; mw. G.W.A. van der Meiracker-Esvelt, vrijwilligster, Wormer; mw. H. Thieme, vrijwilligster Stichting Verenigd Internationaal Samenwerken, Wormer;

Zaanstad

Lid ON: A.M. Stam, voorzitter van de Waterpolocommissie van de Zwemvereniging Nereus, Koog aan de Zaan; C. van Vliet, Koog aan de Zaan; E. Bellaart, lid van de Werkgroep Aanpassing Gebouwen, Zaandam; F.W.R.M. den Boer, Koog aan de Zaan; H. Borst, Krommenie; J. Pieterse, lid van de E.H.B.O.-vereniging Damiaan, Zaandam; J.H. Schleeper, Zaandam; J.J. Aafjes, secretaris van de Voetbalvereniging Assendelft, Assendelft; J.J.A. van der Veen, Zaandam; J.P. Molenaar, Krommenie, K. Smit, Wormerveer; L.C. Dekker, Zaandam; M.J.G. Ebell, tweede penningmeester van de E.H.B.O.-vereniging, afdeling Zaandam, Zaandam; mw. C. Molenaar-Heijne, Krommenie; mw. E. Krancher-Hehl, Wormerveer; mw. G.E. Minnesma-Krijt, verloskundige, Assendelft; mw. H.T. Geertsema-de Muinck vrijwilligster werkgroep Dorkas voor hulp aan Afrika; mw. J. Daran Scharten-van Buuren, Zaandijk; mw. J. Moerland-Aafjes, o.a. bestuurslid van de Zwemvereniging De Dolfijn, Assendelft; mw. N. Korssen-Wiepjes, vrijwilligster bij de Zwemvereniging De Zaanlandse Watervrienden, Zaandam; P. Kat, Zaandam; P. Plooijer, bestuurslid van de Voetbalvereniging Zilvermeeuwen, Zaandam; R.A. Seca; S. Schurink, leider van de Trimclub Zaanstreek, Zaandam; W. Onrust, Zaandam; W.M. Ooteman, Zaandam.