Lintjesregen 2001

HAARLEM

Bloemendaal

Ridder ON: drs. C. W. van Waveren, oogarts bij de Stichting Oogzorg Himalaya, Aerdenhout; drs. J.P. van Dok, Aerdenhout; ir. G.L. Nieuwendijk, Overveen; mw. J.P.M. Zwart-Segers; Lid ON: A.N.M. van Haaster, Vogelenzang; mr. P.W. van der Ploeg, Aerdenhout; mw. P.J. Heems-Bollerman;

Haarlem

Ridder ON: A. Waarts, directeur van de Stichting Nationale Commissie voor Ontwikkelingssamenwerking; mw. H. van Schaik, koordirigente; Lid ON: H. de Jong; J.J.W. Holdrop; M.J.M. Molenaar; mw. H.C. Roos-Balfoort, tweede penningmeester van de Ned. Vereniging voor Slechthorenden NVVS, afdeling Haarlem e.o.;

Haarlemmerliede en Spaarnwoude

Lid ON; F.H. Reder, Halfweg; G. van den Beldt, Spaarndam; ing. C.G.M. van Bruggen, Halfweg; M.H. van Woerkom, Spaarndam;

Heemstede

Ridder NL: mw. prof.dr. M.A. Schenkeveld-van der Dussen, hoogleraar aan de Universiteit Utrecht/lid van de Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen; Ridder ON: D.H.G.F. Admiraal, dirigent/hoboïst; dr. A.D. Schipper, geneesheer-directeur van de Bloemenhove Kliniek; drs. P.D. Hofland; mr. D. Bijl, kabinetschef provincie Noord-Holland; W. Snitker, beeldend kunstenaar; Lid ON: B.H. Mulder; dr. H. Rol, huisarts; G.J. Kieft; J.A.H. van den Hombergh; mw. C.M. Winnubst-Kramer, mede-oprichtster van de Stichting Tomcio Paluch voor hulp aan Polen; mw. M.G. Brouwers-van Rijt, vrijwilligster in het Verpleeghuis Bosbeek;

Zandvoort

Lid ON: G. de Vries, organist van de Nederlandse Hervormde Kerk en de Gereformeerde Kerk; mw. E. W. Keur-Molenmaker.