Lintjesregen 2001

IJMOND

Beverwijk

Ridder ON: G.J. Rijs; W.A. Spruit; Lid ON: J.C.P. Schellevis, vrijwilliger station Wijk aan Zee bij Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij, Wijk aan Zee; mw. A. van Hulten-van Son;

Castricum

Ridder ON: A.J. Bas, secretaris van de Koninklijke Nederlandse Bond tot het Redden van Drenkelingen; Lid ON: dr.ir. P.J. Kreijger, voorzitter van de Stichting Herdenking 1799; G.W. te Boekhorst, bestuurslid van de Culturele Werkgroep Castricum; J. Graafland; J.J.C. van Riel; mw. A.J.C. Hendriks; mw. M. Cretier-van den Hoek; mw. T.E. Knebel-Engelbart;

Heemskerk

Ridder ON: mr. W.J. Hoobroeckx, burgemeester van de gemeente Heemskerk; mw. M.V. Valverde Lopez-Nicolás Jiminéz; Lid ON: J. Paauw; K.K. Vijfschaft; M.R. Vink, voorzitter van de E.H.B.O.- vereniging, Beverwijk Hoogoven-Combinatie; mw. H.C.M. van Iersel- Luijten, mede-oprichtster van de Stichting Hulp Kindertehuizen Roemenië; mw. M.M.P. de Jong-Mantjes, bestuurslid van de Stichting Culturele Cirkel Heemskerk; P.J.A. Bisschop; W.A. Molenaar;

Uitgeest

Ridder ON: G. de Vries; Lid ON: B.A. Groen;

Velsen

Ridder ON: A.G. Hieselaar, directeur van de Stichting Amsterdam Promotion, Driehuis; B.G.P. Wouda, IJmuiden; mw. J.E. Niezing- Bunschoten, IJmuiden; mw. Y.S. Lubbers-Ketema, voorzitter van de Ondernemersvereniging IJmuiden aan Zee, IJmuiden; Lid ON: D.C. van Leeuwen, IJmuiden; H.S. Alberda, Driehuis; J.J. Schoorl, IJmuiden; mw. H. de Jonge-Kremer, ouderling van de Wilhelminakerk en de Pelgrimkerk te Haarlem, Velserbroek; mw. S. Schenk-de Pagter, bestuurslid van de E.H.B.O.-vereniging, afdeling IJmuiden, IJmuiden; mw. T.A.H. Min- Schmidt, voorzitter van het dameskoor 'Cecilia' van de Engelmunduskerk, Santpoort-Zuid.