Lintjesregen 2001

KOP VAN NOORD-HOLLAND

Andijk

Ridder ON: D.J. Groot, directeur Dorkas voor internationale christelijke hulpverlening; K. Burger, lelieteler;

Den Helder

Ridder ON, met de zwaarden: luitenant ter zee van administratie der 2e klasse oudste categorie A.J.M. Hamers, op grond van de totaliteit van verdiensten op defensie- en andere terreinen; Ridder ON: dr. J.L. Swarte; drs. W.K. Hoekzema, burgemeester van de gemeente Den Helder; Lid ON: A. de Boer; C.W.A. van Dorst; F.X.A. Holtz; G. Koekebakker, bestuurslid van het Buurthuis De Boerderij; J. Hertog, voorzitter van de Nederlandse Vereniging van Blinden en Slechtzienden, afdeling Noord- Holland-Noord; J.P. Buscop; J.W. Scheer; K.P. Spijker; M.M. van den Ende, voorzitter Stichting Dierendorp Gemini; mw. W.J. Karremans; mw. H.E. Huttinga-Otter; mw. IJ.P. Tielemans-Prins;

Drechterland

Lid ON: A. Spijkerman, Westwoud; C.J. Steur, penningmeester van de Tennisvereniging HTC Santanae, Hoogkarspel; T. Wijte, Penningmeester R.K. Begrafenis- en Crematievereniging St. Jozef te Westerblokker, Oosterblokker;

Harenkarspel

Ridder ON: J.S.C.M. Louter, burgemeester van de gemeente Harenkarspel, Warmenhuizen; Lid ON: J. Dekker, Tuitjenhorn; J. Wever, Waarland; J.N.A. Zutt, Waarland; N.G. Hoogeboom, Tuitjenhorn;

Hoorn

Ridder ON: M. Stout; mw. O.G.Deyl-Wijnhard, Zwaag; Lid ON: mw. M.M.T. Schouten-de Haan; T. Boomsma;

Medemblik

Lid ON: mw. M.E. Loggen-Venderbosch; T.C.F. Loggen;

Niedorp

Lid ON: A. Bosma, secretaris van de afdeling dameszaalvoetbal van de Voetbalvereniging Winkel, Lutjewinkel; A.F.M. Ruiter, 't Veld; H. de Jong, 't Veld; mw. A.R. Wagenaar-Dijkhof, presidente van de Nederlandse Hervormde Vrouwen, afdeling Nieuwe Niedorp, Nieuwe Niedorp;

Noorder-Koggenland

Ridder ON: mw. M.A.K. Braas, Sijbekarspel; N.W. Dorrestijn, Benningbroek;

Obdam

Lid ON: C. Henselmans; J.H. Mooij, Hensbroek; mw. A.A. de Boer- Bakker, Hensbroek; N.P. Dekker, chrysantenveredelaar, Hensbroek;

Opmeer

Ridder ON: W.S.P.P. de Leeuw; Lid ON: C.N. Schipper, Spanbroek; J.T. op den Kelder, De Weere; mw. M.M. Koning-Bakker, Spanbroek;

Texel

Lid ON: mw. C. Noordzij-van Eijk, Den Burg;

Wervershoof

Lid ON: P.J. Laan;

Wieringen

Lid ON: A. Veenstra, Den Oever; mw. T.S.R. Schermerhorn-Snooij, Hippolytushoef; P.C. Kooij, Hippolytushoef;

Wieringermeer

Lid ON: G. Waiboer, bestuurslid van de Gymnastiekvereniging Advendo, Slootdorp; mw. B. Visser-Siebenga, secretaris van de Korfbalvereniging VIDO, Wieringerwerf; mw. G.M. Nicolina-Pluim, voorzitter van de Dorpsvereniging De Oude Durpers, Middenmeer; mw. M.A. Baijs-Waiboer, bestuurslid van de Gymnastiekvereniging Advendo, Slootdorp;

Wognum

Lid ON: H. Lam; mw. G.J. Tuytel-Iwema;

Zijpe

Ridder ON: T. Verduin, Petten; Lid ON: F. de Graaff, voorzitter Reddingsbrigade Petten, Petten; J. Schagen, lid van de vrijwillige brandweer, Callantsoog; mw. G.H. Deutekom-Seijts, 't Zand.