Lintjesregen 2001

UTRECHT

Abcoude

Lid ON: ir. J. Elema; mw. H.H. Water-Grau;

Amerongen

Officier ON: prof.dr. F.H.M. Grapperhaus; Lid ON: mw. A. Wierenga- Sinneker; mw. H. Janssen;

Amersfoort

Ridder ON, met de zwaarden: brigade-generaal P.H. de Vries, van het wapen der cavalerie, op grond van de totaliteit van verdiensten op defensie- en andere terreinen; Ridder ON: J. Geertsema, voorheen vice- voorzitter tevens secretaris van de Nederlandse sectie van de internationale brancheorganisatie Haute Coiffure Française; P.H.M. Stevenaart; Lid ON: A. Kelder, op grond van de totaliteit van verdiensten op defensie- en andere terreinen; E. van de Velde, koster van de Christelijke Gereformeerde Ichthuskerk; H. van Laar, adviseur van het bestuur van de Afdeling Eemland van de Diabetes Vereniging Nederland; J. Peer, op grond van de totaliteit van verdiensten op defensie- en andere terreinen; mw. H.M. van de Velde-Helms, koster van de Christelijke Gereformeerde Ichthuskerk; mw. J. van Haaren-van der Spek; mw. J.E. Hüsken-van Iperenburg, lid van de Handbalvereniging Fulmen/Fidelitas; mw. R. Norp-Kruiderink; mw. S.B. Waaijenberg; mw. W.J. Stellingwerf-Leipoldt; Th. de Man, secretaris van de Raad van Toezicht van de Woningcorporatie Stichting Centrale Woningzorg;

Baarn

Ridder ON: R.D. Crommelin; Lid ON: mr. G.A. Sedee; mw. M.J.M.L. Sterneberg-de Poorter;

Breukelen

Ridder ON: dr. A.A. Manten; M.W. van der Neut, Kockengen; N.J. Doornenbal, Nieuwer Ter Aa; Lid ON: C. Roeleveld; mw. W.M. van der Neut- Doornenbal, mantelzorgster, Kockengen;

Bunnik

Officier ON: J.M. Bloemkolk, penningmeester van de Ned. Chr. Bond van Doven; mw. T.L.E. Strop-von Meijenfeldt, voorzitter van het Comité Haïti-Nederland; Ridder ON: mw. W.C. Limbosch- Verboom, Odijk; Lid ON: A.A.J. Sonneveld; H.F. Siebenlist; J.J. Oskam, Werkhoven; mw. E.A.W. van der Velden-Rijnsburger; mw. G.H. Westra- Goedkoop; mw. G.H.M. de Geest; mw. H.J.C.M. Kuster-Sturkenboom; mw. J.J.P. van Ettekoven-Jansen; R.G. Kuster;

Bunschoten

Ridder ON: W. van Raamsdonk; Lid ON: A. Duijst; B. Zwaan; H. de Graaf, bestuurslid van de Voetbalvereniging Ijsselmeervogels; H. Koelewijn; H. Kok, oud-organist in de Adventkerk van de Gereformeerde Kerk; H. van Diermen; J. van Diermen; K. Koelewijn; mw. J. Schüssler-Luttik; P. Koelewijn; P. Koelewijn, projectleider Stichting Christenen voor Israël; W. van de Mheen, voorzitter van de Voetbalvereniging Eemdijk;

De Bilt

Ridder NL: prof.dr. dr.h.c. M.C. Horzinek, hoogleraar aan de Universiteit Utrecht, Bilthoven; Officier ON: mr. A. Tchernoff, Bilthoven; Lid ON: F. Knol, Bilthoven; H. van Heeringen, Bilthoven; H.J. Geertman; mw. B.J. ten Brinke-Ronhaar; mw. E. Hoefakker-Dorrestein, penningmeester bij de Chr. Sportvereniging Fraternitas; mw. I.M. Bouma- Heetland;

De Ronde Venen

Lid ON: J.H.G. Vennegoor, Mijdrecht; J.P. Breewel, Mijdrecht; mr. J.C.K. van Loo, Mijdrecht; mr. P. Hendriks, Mijdrecht; mw. H.C. Buijink- van Elzelingen, bestuurslid van het Woon- en Zorgcentrum Nieuw Avondlicht, Mijdrecht; mw. J. Bouterse-Meijer, tweede secretaris van de E.H.B.O.-vereniging, afdeling Mijdrecht/De Ronde Venen, Mijdrecht;

Doorn

Ridder NL: prof.dr. P.C. van der Vliet, hoogleraar aan de Universiteit Utrecht/lid van de Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen; Ridder ON: ir. J.J. Heijse; Lid ON: A.M.J. van Brenen; E. Voets; mw. E. Boeschoten-Kleinrensink, vrijwilligster;

Driebergen-Rijsenburg

Officier ON: prof.dr. E. Schroten, hoogleraar aan de Universiteit Utrecht; Ridder ON: mw. M.R.E. Egelie-Smulders; Lid ON: D.L. Steenwijk; mw. A. Lanser-van den Heuvel; mw. A.J.M. Verkleij-Vermeij; mw. C.A. Diks; mw. J.C.A. Koen-Boot; mw. M.C.D. de Wit-van den Berg; P. Koen; W.E. van den Brom;

Eemnes

Lid ON: J.V.M. Out;

Houten

Lid ON: A.C. Bosboom, Schalkwijk; A.H.F.G. Koolen, Voorzitter Stichting Welzijn Ouderen Houten; mw. J.A.S. Steffers-Booij;

IJsselstein

Ridder ON: M.R. Strauss; Lid ON: J.C. Lippus; J.H.A.M. van Poppelen; mw. G. Schimmel-Klein;

Leersum

Ridder ON, met de zwaarden: majoor H. van Zetten, van het wapen der artillerie, op grond van de totaliteit van verdiensten op defensie- en andere terreinen; Ridder ON: J.J. van der Kaaden; R.B. van Hellenberg Hubar;

Leusden

Ridder ON: C.M. Leliveld; J.W.J. de Jong, secretaris van de afdeling Utrecht van de Vereniging van Kerkvoogdijen in de Nederlandse Hervormde Kerk, tevens mede-oprichter en secretaris van de Stichting tot behoud van kerkelijke gebouwen; Lid ON: J. Miedema, Coördinator Opleidingen Korps Landelijke Politie Diensten; J.E. van Hamersveld, Achterveld;

Loenen

Ridder ON: dr. P.J.A. van den Akker, Loenen aan de Vecht; drs. B.M. Groenemeijer, Nieuwersluis; Lid ON: mw. A. den Besten-van Houwelingen, Loenen aan de Vecht; mw. H. Kok-Swieringa, Loenen aan de Vecht; W. Mooij, Loenen aan de Vecht;

Loosdrecht

Lid ON: A. Doets; G. Meijers; J.J. van der Meulen, voorzitter van de IJsclub De Loosdrechtse Plassen;

Lopik

Ridder ON: drs. A. Brouwer, huisarts, Benschop; P.L. van Driel, Benschop; Lid ON: C. Boele; G.T. Becker Hof, onder andere directeur Innovam; H. Rijneveld; J. van der Horst; J.A. van Vliet; mw. A.H.E.J. van Vliet-van der Ham, Polsbroek; P.A.M. de Vos; W.J. Westland, lid, oud-bestuurslid van de Voetbalvereniging Cabauw;

Maarn

Lid ON: mw. W.C.P. Ruijters-van der Meer;

Maarssen

Ridder ON: P.J. Posdijk, bestuurlid Woningcorporaties Gooi en Vechtstreek; Lid ON: A. Griffioen; J. Hoogendijk; M. van Leeuwen, lid van de vrijwillige brandweer; M.M. Manten, Tienhoven;

Montfoort

Lid ON: M.H. den Hollander;

Nieuwegein

Officier ON: prof.dr. T.B. van Wimersma Greidanus; Ridder ON: M.J.L.A. van Dijk; Lid ON: G.J.W. Vermaak; P.J. Bakker; W.H. Smit, voorzitter van de Commissie Maatschappelijke Begeleiding van de Voetbalclub F.C. Utrecht;

Oudewater

Lid ON: mw. J. Boersma-Bos;

Rhenen

Officier ON: prof. dr. ir. J. Bouma, hoogleraar Bodeminventarisatie en Landevaluatie aan de Universiteit te Wageningen; Ridder ON: A.K. van der Staaij; Lid ON: D.F. van de Scheur; H.A. Niesing; M.J. van Dorland, secretaris van de Nederlandse Keeshonden Club;

Soest

Ridder ON: drs. J.C. van Ek, Soesterberg; E. Algra; Lid ON: G.M. Putters; mr. E.M. Nikkels; N. Uijland;

Utrecht

Officier ON, bij bevordering: prof.dr. D.W. Erkelens, hoogleraar Universiteit Utrecht; Ridder ON: A.R.M. Pakosie, directeur van Fytotheek Pakosie; drs. J.M. Sprenger; J.H.M. Putman; mw. drs. C.A. Verboven- Tjong-Ayong; mw. L. Emanuels; mw. mr. E.S.C. Erkelens-Buttinger, provinciaal inspecteur der archieven, Utrecht; S. Gangaram-Panday; Lid ON: A. Verkerk; A.C. Verkerk; B. Jaggoe; B. van Hees, algemeen directeur bij BV Aannemersbedrijf B. van Hees en Zonen te Utrecht; drs. G.R. Oudega, voorzitter van de Zwemclub Star Combinatie; H.A. de Boer; M.H. Verspeek, algemeen jeugdbestuurslid van de Voetbalvereniging RUC; mw. E.W.T. de Groot, vrijwilligster; mw. G. Lith-Nieuwenhuis; mw. G. Wisman- Deinum; mw. H.M. Martens-Tieland, bestuurslid van de E.H.B.O.- vereniging, afdeling Utrecht; mw. M. Mersman-van der Zouw; mw. R. de Hoop-Bastiaanse, vrijwilligster; mw. R.E. Voskuilen, vrijwilligster; R.K. Kalka;

Veenendaal

Ridder ON: J. van den Dikkenberg; mw. J.D. Marijnissen-Euwen, gemeenteraadslid/wethouder van de gemeente Veenendaal; T.H.F.G.J.A. van Herpen, gemeenteraadslid/wethouder van de gemeente Veenendaal; Lid ON, met de zwaarden: majoor der mariniers M.J.M. Hodiamont, op grond van de totaliteit van verdiensten op defensieterrein; Lid ON: A.M. Weeren; H. Methorst, lid van het Nederlandse Rode Kruis, afdeling Veenendaal; H. Tozkansever; J.C. van Stempvoort; mw. P.W. Buuts, op grond van de totaliteit van verdiensten op defensie- en andere terreinen;

Vleuten-De Meern

Officier ON: J.L. Herremans;

Wijk bij Duurstede

Lid ON: C.G. van Kerkhof; mw. H.M.M.C. Koekoek-Witmer;

Woerden

Ridder NL: A.R. (Bram) van der Vlugt, acteur, Zegveld; Ridder ON: A.H.B. Engering; R.W.A. Hoogsteder; Lid ON: A.J. Uijtewaal; D. Willeboordse; G.H. Beunk; G.J. den Blanken, voorzitter van de Voetbalvereniging Kamerik, Kamerik; G.J.B. Vermeij, lid, oud-bestuurslid van de Atletiekvereniging Cloytoneus; G.P. Kaat, op grond van de totaliteit van verdiensten op defensie- en andere terreinen; H. Bos, Harmelen; H.A.J. Riegen; J. Massop, bestuurslid Woningbouwstichting Kamerik; J. Nap, penningmeester Woningstichting Kamerik, Kamerik; mw. C.G. Tuithof-Goes, Kamerik; mw. J. Petermeijer-Brandhorst; mw. V.R.M. Kaiser, Kamerik; P. Brak, Zegveld; T.A. van den Ing, Harmelen; W.G. Vianen;

Woudenberg

Ridder ON, met de zwaarden: luitenant-kolonel T.J. van Os, van de Koninklijke luchtmacht, op grond van de totaliteit van verdiensten op defensieterrein; Ridder ON: mw. J. Voerman-van der Neut; Lid ON: J.F.M. Vlot; J.M.A. Strooper; mw. A. Veltman-van der Meer, bestuurslid van het Rode Kruis, afdeling Woudenberg; mw. E.J.M. Sluis-Pennings; mw. J.F. de Ruijter-Bigot;

Zeist

Ridder NL: prof.dr. W.A. Wagenaar, oud Rector Magnificus/hoogleraar aan de Universiteit Leiden, lid van de Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen; Officier ON: prof.dr. dr.h.c. A. Rijnberk, hoogleraar aan de Universiteit Utrecht, Bosch en Duin; prof.dr. H.O. Voorma, Rector Magnificus Universiteit Utrecht, Bosch en Duin; Ridder ON: drs. M.W. Keijzer; ir. N.M. Knottnerus; J.W. Baan; mw. E.P. Brouwer-Elfferich; Lid ON: A. Roeland, op grond van de totaliteit van verdiensten op defensie- en andere terreinen, Den Dolder; A.M. Lamnadi; B.W. Buitink, op grond van de totaliteit van verdiensten op defensie- en andere terreinen; C.M. van Bemmel; drs. B.A. Rijkens; H. Wels; H.J. Leunk; mw. A. Bakkenes- Michaëlis; mw. C.W. Velders-van Gameren; mw. H. van Veldhuyzen-de Vries; mw. J.M.C. Cozijnsen-van der Bas; R. Stap, Austerlitz.